Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok – The Memory in My Old Wallet

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok The Memory in My Old Wallet

Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok (The Memory in My Old Wallet) este un serial coreean despre un om ce isi pierde memoria si care se izoleaza pentru a scapa de o lume noua, total necunoscuta si despre care nu mai stie nici macar un singur lucru. Aceasta autoizolare nu poate dura la nesfarsit, fiind nevoie doar de o scanteie pentru a se aprinde iar flacara sperantei in viata lui. Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok (The Memory in My Old Wallet) este un serial coreean ce si-a facut debutul pe micile ecrane in luna iunie, a anului 2013, si care contine un singur episod.

Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok (The Memory in My Old Wallet) este despre a pierde tot ceea ce te reprezinta, asta insemnand amintirile in legatura cu tine si cei dragi tie. Acelasi lucru a patit si el, cel care isi castiga existenta prin faptul ca vinde carti folosite, in micul sau anticariat. Doar vechile carti i-au mai ramas si o diploma care il anunta de fiecare data cand o citeste, ca a absolvit un examen. Daca l-ai vedea si nu ai sti de existenta acelei valoroase diplome, ai crede ca este un ob obisnuit. Un om care s-a obisnuit cu singuratata si cu faptul de a nu sti cine este in realitate.

Toata drama lui a pornit in urma cu doi ani de zile, atunci cand a suferit accidentul rutier in care si-a pierdut memoria. Din cauza faptului ca nu avea salvat nici un numar in telefon, medicii nu au putut sa-i contacteze rudele, insa nici nimeni nu l-a cautat vreodata cat timp a fost internat. Parea o persoana singura, una care nu are pe nimeni.

Nereusind sa isi mai aminteasca nimic, s-a izolat si mai mult in lumea lui, reusind sa construiasca un adevarat zid intre el si ceilalti. Acest zid incepe intr-o zi sa se clatine, atunci cand primeste un colet trimis de catre o persoana necunoscuta, in care gaseste vechiul sau portofel, impreuna cu o poza in care acesta se afla langa o femeie. Nu poate sa-si dea seama cine este respectiva femeie, mai ales ca gandurile sale sunt inconjurate de catre o ceata mult prea deasa pentru a fi patrunsa. Cu toate acestea, curiozitatea i-a fost starnita, dorind sa afle cine este persoana de langa el, de care pare foarte atasat.

Una este sa vrei si alta este sa poti, mai ales ca nu are nici macar o pista de unde sa plece. Acest lucru se schimba atunci cand apare ea, o fata de 18 ani, care pare sa le stie pe toate si care mai pare si indragostita de el. Dorind sa sparga acel zid construit de catre acesta pentru a se delimita de lumea exterioara, fata incearca sa-l ajute sa o gaseasca pe femeia din poza.

Cine este acea femeie? O rivala a celei care incearca sa-l ajute sa o gaseasca sau este vorba despre cu totul altceva?

Nae Nalgeun Jigab Sokui Gieok (The Memory in My Old Wallet) este un serial coreean misterios, plin de drame si usor romantic, unul care chiar daca are un singur episod, te face sa-l urmaresti cu placere si interes.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *