Nae Yeonaeui Modeungeot – All About My Romance

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nae Yeonaeui Modeungeot All About My Romance

Nae Yeonaeui Modeungeot (All About My Romance) este un serial coreean cu si despre politica, politicieni si relatiile romantice dintre acestia, unele ascunse foarte bine de ochii lumii, cu atat mai mult cu cat in prima faza nu erau vizibile nici macar pentru ei. Suntem tineri, la inceput de cariera, facem parte din partide diferite, avem opinii total opuse, nici macar nu ne suportam unii pe altii, insa pana la urma ajungem sa ne iubim cu pasiune. Cam despre asa ceva este vorba in acest serial coreean de dragoste. Nae Yeonaeui Modeungeot (All About My Romance) a fost lansat in luna aprilie, a anului 2013, si contine 16 episoade.

Ea este o tanara care nu a fost interesata niciodata de politica, poate si pentru ca avea cel putin un motiv serios. Acesta ar fi faptul ca sora ei urma o astfel de cariera, una de succes, insa intr-o lume care nu-i intotdeauna dintre cele mai usoare sau bune. A observat acest lucru cel mai bine atunci cand sora ei si-a pierdut viata intr-un accident auto extrem de suspect, tocmai cand candida cu sanse reale la cea mai inalta functie in stat. Astfel, din persoana care nu dorea nici macar sa auda despre politica, ajunge sa fie parte a corpului legislativ al Coreei de Sud.

La fel si el, tot un tanar si tot la prima experienta de acest fel. In trecut, a fost un judecator integru, care a decis sa paraseasca magistratura atunci cand a fost pus in situatia neplacuta de a acorda unele favoruri. Asa a ajuns in politica, fiind de partea conservatorilor.

El conservator, ea liberala, este clar ca vor iesi scantei. Asta cu atat mai mult cu cat el este o persoana catalogata de catre ceilalti drept foarte aroganta. Lui nu-i pasa ce spun altii despre el, considerand ca oamenii destepti il vor intelege intotdeauna, iar cei mai putin inteligenti il vor invidia mereu pentru inteligenta sa.

Cum doua caractere puternice tind sa se ciocneasca destul de violent, nici intre cei doi lucrurile nu sunt unele deloc linistite. Au si destule motive pentru a discuta in contradictoriu, de la viziuni politice diferite, pana la opinii separate in ceea ce priveste viata, in general. Toate aceste mici conflicte conduc inspre o multime de scene amuzante, demne de o comedie romantica, unde dragostea este pusa pe primul loc. Dragostea, pentru ca din astfel de certuri intelectuale nu are cum sa iasa altceva. O iubire care creste pe zi ce trece, nemaiputand fi ocolita, poate doar putin ascunsa de ceilalti, ca doar nu da bine sa se uneasca intre ele doctrinele diferite. Ziua ne certam si emitem acte normative, iar noaptea ne iubim si emitem sunete emotive.

Nae Yeonaeui Modeungeot (All About My Romance) este un serial coreean amuzant de simpatic, pentru ca toate acele faze in care cei doi se tatoneaza, nu reprezinta altceva in afara de incercarea de apropiere dintre acestia, pentru a lasa loc dragostei. Un joc al iubirii care poate reprezenta pentru fiecare dintre noi un déjà-vu, daca ne referim strict la dragoste si lasam politica undeva intr-un colt intunecat.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *