Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda – Came to Me and Became a Star

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda Came to Me and Became a Star

Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda (Came to Me and Became a Star) este un serial coreean in care dragostea pare a fi impiedicata de catre realitatea unei societati in care banii sunt din ce in ce mai putini, iar grijile din ce in ce mai multe. Cum ar fi daca ai intalni persoana potrivita, insa ti-ar fi teama sa-i spui ca ai probleme cu banii, de teama de a nu o pierde? Dar daca si ea procedeaza la fel, din acelasi motiv? Atunci cand se intampla asa ceva, lumea din jurul tau iti pare una destul de confuza, iar nesiguranta incepe sa faca parte din viata ta, o viata si asa destul de complicata. Oamenilor le este teama de multe lucruri, insa cel mai tare le este frica sa nu fie parasiti de persoana iubita, lipsa banilor fiind un motiv destul de des intalnit in astfel de situatii. In cazul in care se intampla asa, mai mult ca sigur ca nu a fost vorba despre dragoste adevarata din ambele parti, deoarece iubirea sincera, reciproca, nu tine cont de astfel de lucruri, ea fiind prezenta si atunci cand viata este frumoasa si, mai ales, atunci cand problemele sunt multe. Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda (Came to Me and Became a Star) este un serial coreean de dragoste, ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2013, si care contine un singur episod.

Ea este o tanara care are o viata destul de complicata, fiind singura si avand o multime de probleme financiare, din cauza faptului ca nu si-a mai primit salariul de multe luni de zile. Cu toate acestea, continua sa munceasca in cadrul aceleiasi companii, traind cu speranta ca lucrurile se vor indrepta in viitorul apropiat.

El nu are astfel de probleme la munca, insa, cu toate acestea, tot nu se ajunge cu banii, deoarece trebuie sa-si ajute familia, mama aflandu-se pe patul de spital, in coma, fiind nevoit, de asemenea, sa-si achite singur si taxele de scolarizare.

Ambii sunt singuri, ambii au nevoie unul de celalalt, mai ales ca-i mult mai usor sa treci peste probleme, atunci cand ai pe cineva langa tine. Destinul ii aduce impreuna, cei doi afland ca sunt compatibili in foarte mare masura, asta daca tin cont de „masuratorile” unui serviciu de matrimoniale.

Cei doi se plac, insa le este teama sa abordeze problema lipsei banilor, pentru a nu se ajunge la o eventuala despartirea din cauza acestui lucru.

Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda (Came to Me and Became a Star) este acel serial coreean care se potriveste perfect cu realitatea zilelor noastre. Multi tineri, si nu numai, se lovesc de astfel de probleme financiare, negasind vreo cale rapida de a le rezolva. Pana la urma, tot dragostea este solutia, banii venind si ei daca exista suficienta incredere in relatia de cuplu. Naegero Waseo Byeolyi Doeeotsda (Came to Me and Became a Star) este frumos prin simplitatea sa, prin faptul ca-ti arata ca exista mereu cate o solutie pentru orice fel de framantare interioara, atat timp cat nu incetezi sa speri.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *