Nappeun Nyeoseokdeul – Bad Guys

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nappeun Nyeoseokdeul Bad Guys

Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys) este un serial coreean de actiune, in care doua lumi total diferite, cea a oamenilor care pun umarul la infaptuirea justitiei si cea a persoanelor care isi fac o meserie din a incalca legea, se intrepatrund mai mult decat ar trebui, atunci cand situatia o cere. Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys) este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si care contine un numar total de 11 episoade.

Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys) este povestea unui politist corect atunci cand vine vorba despre meseria sa, insa aceasta corectitudine se refera doar la faptul ca intre el si infractori nu poate fi vorba despre vreo intelegere, deocamdata. In rest, este un politist foarte dur, unul care apeleaza la metode mai putin conventionale pentru a afla adevarul. Tocmai aceasta duritate excesiva i-a atras si suspendarea din functie, doar ca, in anumite situatii, de politisti ca el este nevoie pentru a tine sub control o lume intunecata care se ghideaza dupa propriile reguli. Nu doar el, cel care are de a face direct cu tot felul de infractori, mai mici sau mai mari, ci si seful sau, cel care a observat ca rata infractionalitatii in zona respectiva este mult prea mare, asa ca trebuie luate masuri de urgenta.

Prima masura este aceea de a-l rechema la munca, pentru a-i propune un plan destul de ambitios si care depaseste destul de mult cadrul legal. Planul este de a alcatui o echipa formata din infractori aflati in detentie, pentru a putea ajunge mai usor la criminalii care deocamdata se afla in libertate.

Unul dintre cei eliberati este un fost criminal in serie, un psihopat care are un coeficient de inteligenta peste medie. Al doilea este un asasin platit, care a ajuns la inchisoare nu pentru ca ar fi facut vreo greseala care sa-i conduca pe anchetatori catre el, ci pentru ca s-a predat singur. Nimeni nu stie de ce. Chiar daca acum se afla in spatele gratiilor, isi duce existenta organizand asasinate. Al treilea este un sef al mafiei locale, inca respectat atat in interiorul penitenciarului, cat si in afara lui.

Cu o asa echipa, planul ar putea fi unul bun, atat timp cat reusesti sa-i controlezi pe cei trei, acesta fiind lucrul cel mai dificil.

Pe langa toate astea, politistul doreste sa dezlege misterul crimelor care au avut loc in ultimul timp si incearca sa dea de urma faptuitorului, deoarece asa ar putea ajunge la cel care i-a omorat fata.

Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys) este un serial coreean de actiune, despre politisti care incalca inclusiv ei legea, pentru a putea da de urma criminalilor. De cele mai multe ori, se spune ca doua rele nu fac un lucru bun, iar atunci cand chiar tu, cel care esti pus sa aperi legea, o incalci, este posibil sa ai probleme. Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys) este un serial coreean destul de interesant, tocmai pentru ca actiunea sa nu-i una clasica, in care baietii buni ii vaneaza pe cei rai, fara sa incalce vreun principiu, fara sa se abata de la litera si spiritul legii.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *