Nara’s Rain

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nara's Rain

Sufletele ranite au nevoie unele de altele, fiindca durerea-i prea mare, iar cei care nu o inteleg vor rade de ea. Ploua incet, chinuitor de incet, neincetat, fiecare picatura fiind simtita pana in adancul sufletului. Nara’s Rain este un serial coreean de o sensibilitate aparte, o drama romantica venita in sprijinul celor care au cu adevarat nevoie de ea. Nara’s Rain a aparut pe micile ecrane in anul 2013, luna octombrie. Contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”. Chiar este special, din primul si pana in ultimul minut.

Ea este o tanara profesoara, care s-a intors sa predea dupa o pauza de doi ani de zile. Paseste cu neincredere inspre locul de munca, deoarece nu a uitat ceea ce s-a intamplat cu sotul ei. Si el fusese tot profesor, genul acela care se dedica total meseriei, avand grija ca elevii lui sa nu pateasca absolut nimic. In acea noapte in care a vorbit la telefon pentru ultima data cu el, acesta i-a spus ca trebuie sa-l opreasca pe unul dintre elevii sai sa mai faca parte dintr-o banda de motociclisti. Ploua torential, el nu s-a mai intors, iar ea a fost lovita de catre motociclistii care au trecut pe langa aceasta. De atunci, profesoara tresare de fiecare data cand observa vreo motocicleta.

In aceeasi noapte a murit si tatal unuia dintre elevii ei de acum, intr-un accident de masina. Asta inseamna ca a ramas singur, deoarece si-a pierdut si mama cu putin timp in urma, din cauza unei boli. Mereu a trait cu impresia ca tatal sau s-a sinucis, insa oare chiar asa se fie? Cert este ca dupa acea noapte nu mai poate suporta fenomenul care ii facea atat de multa placere atunci cand era mic si cand erau trei: ploaia. Ii provoaca durere, o durere pe care nici un medic nu o poate trata, deoarece nu are cum sa ajunga la ea. A vrut sa scape de ea, tot intr-un mod tragic, insa profesoara a fost cea care l-a salvat, fara ca macar sa stie acest lucru, pana ce el nu i-a spus.

Cei doi incep sa petreaca mai mult timp impreuna, sa treaca prin mai multe intamplari, sa se cunoasca, sa se simta bine unul in compania celuilalt, fiind uniti de framantari sufletesti asemanatoare. Nu toata lumea vede cu ochi buni aceasta apropiere, aici referindu-ma la profesorii si conducerea scolii respective, deoarece o eventuala relatie romantica a unei profesoare cu elevul acesteia, fie el si clasa a 12-a, nu poate insemna decat foarte multe probleme.

Chiar daca aproape toti sunt impotriva lor, acestia continua sa se vada, fiindca intr-o lume in care nimeni nu le intelege suferinta, au nevoie unul de celalalt pentru a transforma picaturile de ploaie in raze de soare.

Nara’s Rain este un serial coreean special, deoarece sunt multe momentele in care actiunea se desfasoara incet, pe indelete, pentru a putea fi savurata asa cum se cuvine, pentru a putea fi traita la intensitate maxima. Modul acesta de a filma incet, artistic, imi place enorm de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *