Ne dedicam total, cand suntem in misiune

Cand ma apuc de ceva, imi place sa-l fac bine. Pun pasiune in ceea ce fac, daca nu am probleme si pot sa ma concentrez. Bine, atat cat pot si stiu eu. De asta inchid pana si telefonul mobil, sa nu ma deranjeze nici un fel de zgomot si se supara prietenii.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dimineata este liniste, tocmai bine pentru mine, care nu suport sunetele deranjante. Dupa, in afara de zgomotul normal al orasului, mai incep sa vina si baietii pe la cele doua case de pus bilete pe sport, producand si mai mare galagie. Bine ca stau sus.

Nu am fost ieri la IMWorld 2017, nu voi merge nici astazi, deoarece am foarte multa treaba. Mi-ar fi placut sa merg acolo, fiindca este despre tehnologie si alte lucruri care ma atrag, iar un pass de 40 de euro, de tipul „Digital Architect”, trimis de catre agentia WEB Creative Ones (Mersi!), nu trebuia irosit. Poate data viitoare…

De asta nu ma vad nici cu prietenii mei, pe care ii cheama Marius. Am o multime de prieteni cu acest nume: Marius, bloggerul, pe care-l stiu cred ca de peste zece ani; Marius, un prieten de forumul RST; Marius, prietenul meu din copilarie; Marius, varul meu, singurul copil al fratelui mamei.

Trebuie sa desfacem candva o bere in cinstea tuturor „Mariusilor” pe care ii cunosc, pentru ca absolut toti sunt baieti de treaba.

Revenind la Marius, prietenul din copilarie, ma intreba zilele trecute, cand am intrat sa public un articol pe Facebook (Na, ca m-a prins pe Fb!) de ce am telefonul inchis. Il am, pentru ca am treaba de nici nu pot sa respir. De asta nici nu prea pot sa scriu pe blog prea mult.am treaba si nu pot vorbi la telefon

Chiar imi pare rau ca nu pot sa merg la IMWorld 2017, deoarece daca ma duc pe la tot felul de evenimente si filmez sau fotografiez pe acolo, cu priceperea mea nemarginita, chestii care imi plac mai mult sau mai putin, asta ma atragea precum un magnet. Nu erau pe acolo doar conferinte, insemnand doar discutii, ci si o expozitie cu lucrurile din IT cele mai noi ale zilelor noastre.

Daca ajungeti astazi pe la Romexpo, la IMWorld 2017, nu uitati sa dati si pe la standul M06 al celor de la Creative Ones, care chiar sunt creativi, daca arunci o privire pe site-ul lor, pentru a asista la lansarea celei mai noi aplicatii mobile oferite de catre acestia.

Gata, back to work!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *