Ne dorim atat de mult pace si iubire

Ne dorim atat de mult pace si iubire

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Asta este ceea ce cauta oamenii mai mult: pace si iubire. Fara aceste doua stari de fapt, lumea nu ar putea sa viseze, fiindca acele vise ar fi unele intunecate, unele care nu ar avea si forma, nici finalitate.

Oamenii vor pace, deoarece asa si-au dorit sa traiasca mereu, chiar daca in unele momente ale existentei noastre am intampinat si situatii conflictuale, de razboi. Acele razboaie nu au fost pornite de oamenii normali, de oamenii buni, ci de niste oameni insetati de sange, unii pentru care vietile altora nu inseamna nimic. Oamenii normali si-au dorit mereu sa fie pace, pentru ca atunci cand este pace poti sa visezi, poti sa te indrepti catre iubire, catre cel mai frumos sentiment pe care putem sa-l experimentam.

Pacea si iubirea s-au inteles mereu foarte bine, fiindca ambele sunt dorite de catre toti, iar atunci cand ele nu exista, nimic nu poate fi frumos. Ne dorim sa traim intr-o lume vesela, o lume a zambetelor care nu stiu ce-i aia lupta fara sens, intr-o lume in care cu totii ne intelegem foarte bine si nu exista rautate. Dorim sa credem ca se poate sa speram la o astfel de lume, daca in prezent nu avem parte de ea. Pacea este dorita atat la nivel national, la nivel planetar, cat si la un nivel mai mic.

Avem parte zi de zi de luptele noastre interioare, unele mai mici sau mai mari, pe care incercam sa le castigam in ideea de a nu pune stapanire pe gandirea si sufletul nostru. Vrem pace interioara, la fel cum dorim si pace exterioara. Vrem sa putem gandi linistiti, pentru a ne putea concentra la iubire, nu dorim sa ne aflam in tot felul de situatii limita, unele care sa ne puna la grea incercare. Mintea are nevoie si ea de hrana, de liniste, de ralaxare, fiindca al nostru creier nu poate functiona in conditii optime atunci cand este cuprins de teama.

Fiecare dintre noi dorim pace sufleteasca, acea pace care sa ne conduca doar inspre lucruri frumoase. Nu vrem sa avem parte de probleme, nu vrem ca aceasta pace si aceasta iubire sa se transforme in ceva rau, in ceva ce nu ne-ar fi pe plac nici noua, nici celor de pe langa noi.

Vrem sa iubim si dorim sa facem acest lucru in pace. O pace atat fizica, precum si psihica. Dorim sa ne hranim din toate bunatatile lumii si sa le dam si altora din bucuria noastra, pentru a avea si ei parte de fericire. Vrei sa fim fericiti traind in pace si iubire, iar pentru asta suntem in stare de orice.

Putem opri timpul in loc pentru a ne asigura fericirea, atunci cand aceasta ne este deranjata de cineva. Putem sa mutam muntii din loc, atunci cand ne dorim sa ajungem la un rezultat ce are legatura cu pacea si iubirea dintre oameni. Atat eu, cat si tu, precum si altii ne dorim sa avem parte de cat mai multa pace si iubire. Vrem sa iubim si sa fim iubiti, facand toate aceste lucruri intr-o pace deplina, din toate punctele de vedere. Iubim sa fim iubiti si iubim pacea.

Aceste doua lucruri nu pot fi separate, ele fiind dorite impreuna, pentru a vorbi cu adevarat de o liniste cat se poate de reala, nu una impusa de anumiti factori. Vom avea pace atat de iubire, cat si de pace, cat timp vom exista pe Pamant, pentru ca indiferent daca cineva doreste sa tulbure aceste lucruri, nu o va putea face decat temporar. Oamenii rai sunt trecatori si imediat dupa ei apare si pacea, urmata de iubire.

Sper sa fiti niste oamenii ai pacii, inconjurati de iubirea pe care o oferiti si voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *