Ne dorim mereu cele mai frumoase lucruri

Ne dorim mereu cele mai frumoase lucruri

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Imi place tot ceea ce este frumos in aceasta lume, absolut orice si chiar daca un lucru nu este frumos, incerc eu sa-l fac asa, sa mi-l imaginez de o asemenea maniera, pentru ca atunci cand gandesti pozitiv, limita este doar cerul. Imi place cand vad un zambet intr-o zi cu multi nori, asa cum este cea de astazi.

Imi da si mie o stare de bine si sa ma face sa zambesc, chiar daca asta nu ar fi un lucru tocmai greu de realizat, fiind o persoana cade rade mult si des. Imi place sa vad oameni fericiti, pentru ca astfel imi transmit si mie o anumita stare de bine, ma fac sa ma gandesc la faptul ca nu are cum sa existe rautate pe Pamant, ci doar oameni bucurosi. Imi place sa vad ca intr-o zi nu se intampla nimic rau, nici prin jurul meu, nici pe la televizor, nici pe afara, nici pe nicaieri.

Sunt dependent de lucrurile bune, sunt dependent de lucrurile sublime. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa ma gandesc la faptul ca totul este perfect in viata mea si a celor din jur. Imi place sa cred ca pe langa mine pot fi doar lucruri frumoase si ca toti oamenii se grabesc nu inspre locul lor de munca, ci inspre a face si ei bine, la randul lor. Nu vreau sa vad ca in aceasta lume sunt oameni nefericiti, oameni care nu au unde sa stea sau nu au ce sa manance. Nu vreau sa ma gandesc la faptul ca pe langa noi sunt oameni care sufera din cauza frigului si noi nu facem nimic sa-i ajutam.

Toate aceste ganduri ma ingrozesc, ma fac sa ma intristez. Mi-as dori sa am o forta mare, sa pot schimba totul. Sa fie in fiecare zi exact asa cum imi imaginez. Fara rautate, fara persoane care se gandesc doar la binele lor, fara acest egoism, fara sa oameni care sufera din diverse cauze, fara sa existe tristete si suparare pe planeta noastra. Vreau sa fie totul perfect, vreau sa avem parte cu totii doar de lucruri bune si cand credem ca le-am epuizat pe toate, sa avem forta necesara sa gasim bucurii noi. Fericirea nu are cum sa se termine, nu se poate sfarsi, pentru ca atunci nu ar mai exista oameni.

Nu ar mai exista soare, nu ar mai fi muzica de zi cu zi, cea care ne incanta sufletul si ne face sa speram la un viitor mai frumos, nu am mai putea sa ne gandim ca maine va fi mult mai bine decat azi. Suntem oameni si ne dorim tot ceea ce este frumos, fiindca speranta nu poate muri niciodata. Nu o lasam noi, nu are voie. Se poate intampla asa cum vrem noi, tot ceea ce conteaza cu adevarat este sa ne dorim. Sa vrem sa fie mai bine, sa vrem lucruri frumoase, sa ne dorim tot ceea ce este mai placut in aceasta lume. Fara ganduri negative, fara ganduri rele, fara nimic din ceea ce ne-ar produce noua sau altora neplaceri.

Vreau o astfel de lume, tanjesc dupa ea. Poate este doar un vis de o zi, poate este o zi care nu se va sfarsi niciodata, una care va uni oamenii in ganduri si dorinte. Gandurile mele zboara catre voi si catre toate lucrurile frumoase.

Voi, eu, lucruri frumoase, o lume mai bine, putem, sunt sigur.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *