Ne fixam tinte in viata, insa cat de departe suntem de ele?

Ne fixam tinte in viata insa cat de departe suntem de ele

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Fiecare dintre noi ne fixam anumite tinte in viata. Unii dorim sa ajungem doctori si sa salvam vietile oamenilor, altii cred ca le-ar sta mai bine in calitate de politisti, pentru a-i proteja pe ceilalti, altii doresc sa ajunga poeti, fiindca prin cuvintele lor cred ca pot contura si schimba lumea, altii isi doresc sa calatoreasca, pentru a vedea cat mai multe locuri si asa mai departe.

Fiecare dintre noi avem cate o tinta in viata, ea fiind mai mare sau mai mica, in functie de importanta pe care oamenii o acorda unor astfel de evenimente. Cu totii vrem cate ceva, insa oare cat de departe sau de aproape suntem de tintele noastre? Cateodata, ne imaginam ca am ajuns aproape de ceea ce ne dorim, pentru a ne da seama, ca in realitate, suntem mai departe ca oricand de ceea ce vrem. Uneori, toate aceste apropieri pot fi doar niste simple iluzii, unele care nu se bazeaza pe real.

Perceptia noastra asupra lucrurilor care ne inconjoara, poate fi mult diferita fata de realitatea in care ne gasim. De exemplu, ne dorim mult sa ajungem intr-o anumita tara, sa o vizitam, asa ca ne alegem o data cand consideram noi ca vom putea face acest lucru. Ne alegem acea data pentru ca nu avem timp, nu avem bani, suntem ocupati cu altceva, vrem sa mergem acolo intr-un anumit anotimp, sau tara respectiva poate fi vizitata doar atunci si asa mai departe.

Uneori, chiar ajungem sa o vizitam cand ne dorim noi, adica la acea data programata, insa, sunt si destule situatii cand nu mai putem face acest lucru, pentru ca intervine destinul si nu ne lasa. Suntem atat de aproape de tintele noastre, pe cat doreste destinul sa ne lase, pe cat putem noi sa realizam si pe cat ne dorim. Toate lucrurile se leaga intre ele si, uneori, trebuie sa avem parte de toate pentru a putea reusi. Uneori, nu este de ajuns doar sa fim niste persoane ambitioase, pentru ca mai exista si alti factori in jurul nostru, care apar atunci cand ne asteptam mai putin.

In alte situatii, nu putem pentru tocmai pentru ca nu suntem suficient de ambitiosi si nu dam totul pentru a ajunge sa avem ceea ce ne dorim. Aceste tinte pe care oamenii si le fixeaza si care reprezinta dorintele lor, sunt mai apropiate sau mai indepartate, in functie de foarte multi factorii, unii dintre ei care nu se afla la indemana noastra. Unii ajung sa aiba in viata ceea ce isi doresc mai mult, iar altii nu.

Dupa cum am mai scris, nu totul depinde de noi. Se spune ca trebuie sa mai ai si noroc, sa mai si tina destinul cu tine, nu doar sa-ti puna piedici. Probabil, asa si este, pentru ca fara noroc se mai spune ca nu poti face nimic in viata.

Chiar daca ajungem sau nu sa ne atingem scopurile in viata, asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam influentati prea rau, nici de succese, nici de nereusite. Trebuie sa continuam sa fim niste oameni echilibrati, care nu se inclina la cea mai mica furtuna din viata noastra.

Trebuie sa gandim pozitiv in continuare, pentru ca doar asa vom reusi sa avem succes pe viitor, daca pana acum nu am putut sa ne bucuram de ceea ce credem noi ca se afla acolo doar pentru a noastra persoana.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *