Ne implicam sa ajutam sau nu?

Ne implicam sa ajutam sau nu

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cateodata ne gandim ca persoana noastra a fost cea mai napastuita, cea mai urgisita de pe acest Pamant si ca toate relele au cazut asupra noastra, insa de cele mai multe ori uitam ca sunt persoane pe aceasta lume care traiesc mult mai rau decat noi si care au nevoie de urgenta de ajutorul nostru. Nu numai ca uitam de existenta acestor oameni pentru care norocul si destinul nu au fost darnice, insa chiar si atunci cand apar inaintea noastra, fie ca vorbim de televiziune sau chiar de viata de zi cu zi, nu le dam importanta si trecem grabiti pe langa ei, fara sa ne gandim ca micul nostru gest ar putea sa le faca o viata mai buna.

Aici nu ma refer la cersetorii care sunt apti de munca, dar nu doresc sa faca acest lucru pentru ca le este lene. Nu de ei este vorba, ci de acele persoane care pur si simplu au o nevoie urgenta si reala de ajutor, dar pe care nimeni nu-i aude sau vede, in goana oamenilor numai pentru binele propriu, nu si al altora. Acesti oameni asupra carora ghinionul a cazut precum o ghilotina a unui calau nemilos, sunt cei care striga dupa ajutor prin fiecare celula a corpului lor.

Trebuie sa incepem sa ne gandim si la a face bine unora care traiesc mult mai rau decat o facem noi, pentru ca o sa vedeti ca dupa ce realizati un astfel de gest frumos, atat cat poate fiecare, o sa va simtiti toata ziua mai bine, o sa aveti o zi mult mai frumoasa, incarcata cu o adevarata fericire in suflet.

La final, imi doresc sa fim cu totii, inclusiv eu, mai buni si mai atenti fata de cei de langa noi si sa nu trecem nepasatori pe langa acestia, pentru ca nu se stie cand o sa avem nevoie si noi de ajutor, un ajutor pe care nu o sa ni-l ofere nimeni.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *