Necesitatea de a avea curaj

Necesitatea de a avea curaj

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Curajul este o caracteristica a oamenilor puternici, a celor ce vor mai mult de la viata si este un lucru absolut necesar pentru toata lumea. De cate ori nu ni s-a intamplat sa ratam o oportunitate doar pentru simplu fapt ca nu am avut suficient curaj? Probabil ca am patit acest lucru cu totii, insa putini dintre noi au fost cei care au constientizat aceasta stare de fapt si au incercat sa indrepte lucrurile. Curajul este cel care ne impinge inainte, pentru a realiza fapte de la cele mai marunte, pana la unele care raman in istoria omenirii. In lipsa curajului suntem coplesiti de emotii, de stari emotionale care ne indreapta spre erori, inspre greseala. Emotiile pot fi si negative si pozitive, insa atunci cand acestea nu sunt completate de curaj, nu ai cum sa nu atingi anumite idealuri pe care ti le-ai propus. Curajul este cel care ne da aripi sa facem anumite lucruri pe care in mod normal nici nu ne-am gandi sa le realizam.

Curajul poate duce si la fapte mai putin pozitive, atunci cand acesta este alimentat de scopuri nu tocmai sanatoase si este completat de un caracter indoielnic, caruia ii lipsesc multe componente sociale. In acest caz, curajul poate duce la adevarate drame in viata celor care, manati de furie, de dorinta de a se imbogati repede, de golozie si asa mai departe, ajung sa nu mai pretuiasca nimic din ceea ce viata le ofera la momentul respectiv.

In concluzie, curajul trebuie insotit si de un suflet curat, de vointa de a vrea sa faci bine, de un caracter si comportament frumos, toate acestea pentru a da nastere unor fapte marete si apreciate de catre toata lumea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *