Neighborhood Watch

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Neighborhood Watch

Neighborhood Watch este un serial coreean de comedie, cu si despre pungi de gunoi lasate pe la usile oamenilor. Multe pungi de gunoi, insuportabil si mirositor de multe. Nu se stie cine le lasa, insa se vrea a se sti. Neighborhood Watch a fost lansat in anul 2013, luna august, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Toata povestea porneste de la o familie obisnuita, el, ea si copilul. El nu are deocamdata un loc de munca, insa viseaza sa devina scriitor, chiar daca inca nu a publicat nici o carte. Ea lucreaza in cadrul unei companii de asigurari si se grabeste sa se intalneasca impreuna cu un client important, nu inainte de a-i spune sotului ei sa nu mai tina lumina aprinsa ziua, pentru a economisi energie electrica si a tine cheltuielile cat mai jos, deoarece resursele financiare pe care le au nu sunt unele foarte mari.

Odata ajunsa la masina, descopera ca inca nu poate sa plece, deoarece atarna o punga de gunoi de oglinda din partea stanga. O desface si observa destul de repede ca nu este doar o punga de gunoi simpa, ci si plina cu resturi menajere care ajung pe frumosul ei costum. Se intoarce acasa, pentru a se schimba si afla de la cel mic faptul ca sotul tocmai a plecat. Mai departe, il gaseste pe sot impreuna cu o vecina pe care o ajuta sa repete pentru cursul de actorie. Ea crede ca o insala si pana la cearta nu mai este decat un mic pas.

In continuare, apar din ce in ce mai multe pungi de gunoi la usile oamenilor care discutasera in contradictoriu cu o zi in urma. Cu totii se banuiesc unii pe ceilalti, insa atunci cand incep sa judece logic evenimentele, isi dau seama ca inca nu l-au gasit pe cel vinovat cu adevarat.

Cine sa fie cel care le pune pungi cu gunoi la usa, care le deranjeaza existenta?

Cum inca nu se stie, au hotarat ca toti cei care au cazut victime pungilor cu gunoi si care pot sa faca acest lucru, sa stea noapea de paza, pentru a-l prinde pe vinovat.

Urmeaza alte momente amuzante, multe confuzii, concluzii pripite, vinovati fara vina si tot asa. Pana la urma, singurul care are de castigat din aceasta situatie este chiar el, sotul care doreste sa devina scriitor, avand un subiect destul de bun la dispozitie.

El sa fie cel care pune pungile cu gunoi, paznicul blocului, vreun vecin sau altcineva?

Va las pe voi sa vedeti si sa va amuzati.

Neighborhood Watch este un serial coreean care iti pune un zambet pe fata inca din primele momente, deoarece este plin de scene care mai de care mai amuzante. Aceasta joaca de-a soarecele si pisica este una realizata intr-un mod interesant, deoarece nu te lasa sa ghicesti cine este vinovatul, pana in ultimul moment. Neighborhood Watch este un serial coreean vesel, destept si amuzant, asa ca vi-l recomand spre vizionare, daca nu cumva l-ati vazut pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *