Neon Naege Banhaesseo – Heartstrings

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Neon Naege Banhaesseo Heartstrings

Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde putem vedea cum iubirea fata de muzica aduce laolalta oameni care par total diferiti si care altfel poate nu ar fi avut niciodata posibilitatea de a se cunoaste. Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) este un serial coreean ce a fost lansat in luna iunie, a anului 2011, si care contine 15 episoade, carora le-a fost adaugat inca unul, special.

Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) este despre dragostea care apare acolo de unde te astepti mai putin. Atunci cand doi oameni par ca nu prea au multe lucruri in comun, in afara de muzica, te-ai gandi ca ei nu ar putea fi niciodata impreuna, mai ales ca el este destul de arogant si pare o persoana destul de rece. Aceasta raceala aratata este doar de suprafata, pentru ca de cele mai multe ori tocmai acesti oameni care par ca nu sunt influentati de nimic, sunt cei care au nevoie disperata de dragoste. Nici nu ar putea fi altfel, mai ales ca el este atat un tanar chitarist talentat, cat si vocalistul formatiei din care face parte, alinand cu muzica sa inimile celor care il asculta, in acelasi timp avand si el nevoie de caldura sufleteasca.

Ea este o fire total diferita fata de el, deschisa, careia ii place sa-si arate trairile, sa si le exteriorizeze fata de ceilalti. Chiar daca ambii sunt studentii aceleiasi institutii de invatamant, se pregatesc sa aprofundeze genuri muzicale total diferite, ea provenind dintr-o familie unde cantecele traditionale coreene reprezinta o mostenire care trebuie dusa mai departe. Cu toate acestea, cei doi ajung sa se cunoasca atunci cand prietenii ei, mari fani ai formatiei din care facea parte tanarul respectiv, o invita la un concert unde canta el. Ea este imediat fascinata de talentul sau muzical si de emotiile pe care reuseste acesta sa le transmita audientei, iar de aici si pana la dragoste nu mai este decat un singur pas.

Pe langa toate aceste lucruri frumoase, Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) contine si lucruri mai putin placute, fiindca impotriva ei exista un intreg complot din partea mai multor reprezentanti ai scolii de arte unde invata, pentru a o discredita in ochii celorlalti si a o face sa renunte la demonstratia muzicala pe care ea trebuie sa o sustina cu ocazia unui spectacol aniversar organizat de catre respectiva universitate, in ideea de a nu o pune in umbra pe fiica directorului general.

Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) este un serial coreean frumos prin simplitatea actiunii sale, prin felul in care ne arata ca pana si persoanele care par total diferite, la prima vedere, pot ajunge sa se iubeasca daca petrec suficient timp impreuna si sunt legate de ceva atat de pozitiv cum este muzica. Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) este despre iubire sincera, despre pasiuni comune, despre faptul ca trebuie sa continui mereu sa crezi ca vei ajunge sa faci ceea ce iti doresti, chiar daca toata lumea este impotriva ta. Neon Naege Banhaesseo (Heartstrings) este despre ambitia de a reusi atat pe plan sentimental, cat si profesional.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *