Neymar si-a incheiat cariera atunci cand a ales sa plece de la Barcelona

neymar transfer psg

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Neymar este un jucator deosebit de talentat, care de multe ori reuseste sa-si scoata din minti adversarii cu driblingurile sale. Nu de putine ori au fost ocaziile cand oponentii sai au vrut sa-i dea o lectie, dupa ce au fost ridiculizati. “Cum, ne face de ras pustiul asta?”. Probabil ceva de genul gandeau cei de care trecea Neymar foarte usor.

Pe langa talentul sau urias, Neymar a avut si sansa de a ajunge la una dintre cele mai bune echipe de pe Pamant: Barcelona, acolo unde s-a inteles de minune cu Messi si Suarez. Tripleta de aur. Faceau totul impeuna: isi imparteau pasele, golurile, reusitele. Si la meciuri si la antrenamente i-am vazut pe cei trei impreuna.

Cand totul parea perfect inchegat si aducator de multe momente frumoase pentru Neymar, acesta a ales sa plece la PSG. Au venit francezii, au dat un pic pe la Liga Profesionista de Fotbal din Spania, au achitat clauza de reziliere, i-au dat lui Neymar un salariu mare, plus multe bonusuri de performanta si aia a fost.

Neymar a ales banii, cum probabil ar fi facut oricine, doar ca nimeni nu a spus si faptul ca acesta si-a cam incheiat cariera atunci cand a ales sa plece de la Barcelona.

Atunci cand pleci de la Barcelona sau Real Madrid, nu poti ajunge decat mai jos. Un pic mai jos sau mult mai jos, insa nu poti spune ca mai stai pe aceeasi linie. Poti doar sa te minti, insa adevarul este altul: te-ai dus in jos. Nu mai exista acea atmosfera fantastica si unica, asa cum era la Barcelona si nici nu ii mai vei avea pe Messi si Suarez langa tine.

In plus, nimeni nu se uita la o anumita echipa doar pentru un jucator. Imi place Dodel din Romania, insa nu m-am uitat la nici macar un meci la turci pentru el. A plecat de la Steaua, pa. Ne mai uitam cand se intoarce.

La fel si cu Neymar: nu ma voi uita la PSG pentru el. Voi urmari meciurile lui PSG doar daca ajunge pe undeva pe sus prin Liga Campionilor. Si atat.

Exagerand, este ca atunci cand jucatorii aleaga sa paraseasca un club din Europa si sa mearga prin nu stiu ce ungher al lumii, datorita avantajelor financiare.

Desigur, cand scriu ca Neymar si-a incheiat cariera nu inseamna ca de maine nu mai joaca, ci doar ca nu va mai avea parte de magia de la Barcelona. Acesta poate reusi in continuare multe lucruri frumoase, insa mai putin lipsite de stralucire.

Au revoir, Neymar! Vaya con Dios!

Foto: Neymar/Instagram.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *