Ninge in Bucuresti si iti pare ca a nins in toata India

Asta daca ar fi sa continui lungul sir de reclame idioate, care imi deranjeaza existenta si nu se gandeste nimeni sa le puna capat, ba chiar insista cu ele.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Astazi sunt in forma, asa ca mai pot inca una: “Dai o telescopica pe stadion si iti pare ca ai batut toti spectatorii”. Sunt bun sau nu? Pot sa fac si eu astfel de reclame?

Revenind la lucruri mai serioase, va anunt ca nu-mi place frigul. Sunt friguros, asa ca prefer oricand caldura verii, in schimbul frigului patrunzator din Bucuresti.

Chiar daca nu-mi place frigul, nu la fel se intampla cu ninsoarea. Pe cat de ciudata pare aceasta ninsoare de la sfarsitul lui octombrie, fiindca nu-mi amintesc sa mai fi nins in Bucuresti la aceasta data, pe atat este de placuta.

Imi place sa privesc afara cum ninge, deoarece fiecare fulg de zapada poarta cu el cate o amintire. Sunt amintiri frumoase, de pe vremea cand eram copil, iar tot ceea ce este placut iti da o stare de liniste.

Pe langa asta, ninsoarea te anunta ca vin sarbatorile de iarna. Anuntul a fost facut din timp, pentru a ne putea pregati, deoarece sarbatorile de iarna sunt neintrecute in frumusete si farmec.

Toate acele cantece traditionale romanesti, Craciunul in familie, clopoteii, zapada, mirosul de brad, amintirile, acea caldura si stare de bine care te inconjoara, zambete largi, bucurie, bunatate, fericire. Avem nevoie de ele.

Sper sa ninga si de Craciun, daca nu, am filmat.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *