Ninge si imi place atat de mult ninsoarea

Ninge si imi place atat de mult ninsoarea

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Peste tot ninge si este atat de frumos, de parca au venit sarbatorile de iarna mult mai devreme decat trebuie. Astazi este sarbatoare in tot orasul, fiindca totul este alb, pur, imaculat. Imi place cand ninge, chiar daca nu ma impac bine cu frigul.

Imi place ninsoarea, poate si pentru ca ma face sa ma gandesc la trecut, atunci cand eram copil si mergeam sa ma dau eu cu sania, sa fac oameni de zapada, sa ma bat cu bulgari, cu alti copii si asa mai departe. Ninsoarea starneste multe amintiri in sufletul meu si sunt unele placute, unele frumoase. Atunci cand ninge, parca ma cuprinde o stare de caldura, de confort, de relaxare.

Imi place sa privesc la ninsoarea de afara, pentru ca-mi da o stare de liniste, de calmitate. Totul incepe sa fie invaluit, cuprins, de alb si parca sub tot acest alb nu mai exista rautate. Ninsoarea spala orice urma de vinovatie si totul pare atat de sincer. Oamenii se grabesc inspre casele lor si de multe ori uita ca pe langa ei totul este atat de frumos, pentru ca doresc sa ajunga la caldura.

Este de inteles, mai ales daca afara ninge si este foarte frig, insa nu trebuie sa uitam niciodata ca mai trebuie sa privim si inspre cer, sa lasam acei fulgi de zapada sa ne acopere fata, sa ne bucuram de ei pe deplin. Toate aceste zile cu ninsoare mi-au umplut sufletul de bucurie. Este o bucurie cat se poate de sincera si nevinovata. Sunt acele mici lucruri din viata ta care te fac bucuros si nu care nu pot fi inlocuite cu altceva. Nimic nu este mai de pret decat astfel de momente cat simti bucurie din plin, fara sa mai fii nevoit sa te gandesti si la lucrurile mai putin pozitive din jurul tau.

Imi place sa ma bucur de lucrurile simple, cele care imi plac mie si ma fac fericit. Imi place sa-i fac si pe altii sa priveasca inspre ele, mai ales daca ei au uitat sa le mai vada, preocupati fiind de alte lucruri. Nu trebuie sa incetam niciodata sa observam lucrurile care ne fac fericiti, chiar daca se intampla ca viata noastra sa nu fie una dintre cele mai bune. Trebuie sa cautam mereu toate aceste bucurii care vin neincetat, insa care pot sa treaca pe langa noi, daca nu le observam la timp.

Aceasta ninsoare m-a facut sa ma gandesc deja la sarbatorile de iarna, nu ca nu as fi fost oricum deja cu gandul la ele. Abia le astept si sper sa ninga si atunci, cu toate ca in majoritatea anilor nu prea se intampla acest lucru. Nu stiu de ce, poate ca nu prea se potrivesc lucrurile. Sarbatorile de iarna fara zapada, sunt ca friptura fara sare. Nu au gust, nu au nici culoare, nici nu poti sa te bucuri asa cum trebuie de ele.

Sper sa ninga si in preajma acestor sarbatori si sa fie totul alb afara si frumos, pentru a ne bucura asa cum trebuie de ele, alaturi de familia noastra si de prieteni. Cu astfel de amintiri ramanem in viata, asa ca este absolut necesar sa nu le ocolim si sa ne bucuram de ele de fiecare data.

Sper sa fiti si voi inconjurati de spiritul sarbatorilor de iarna si sa fiti la fel de bucurosi ca mine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *