Nivelul la care dorim sa ajungem in societate

Nivelul la care dorim sa ajungem in societate

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii isi doresc mereu sa ajunga la un nivel cat mai sus, pentru ca asta cred ei ca le confera un anumit grad de respect in societate, o anumita conditie si o mai mare autoritate in ochii celorlalti. Asta este ceea ce ne invata societatea moderna, iar lucrurile pot fi asa sau nu. Nu exista un anumit tipar dupa care poti sa spui ca trebuie sa te iei, pentru a ajunge la un anumit nivel.

Acel nivel inseamna cu totul si cu totul altceva, de la om la om. Unii oameni prefera sa ajunga la un nivel care inseamna un loc de munca platit bine, o casa mare, multi copii si, in general, o familie fericita. Acesta este sablonul dupa care se ghideaza majoritatea oamenilor. Altii spera sa ajunga la un nivel inalt de credinta, iar biserica si apropierea de Dumnezeu, indiferent cum se numeste acesta, de la o religie la alta, inseamna cel mai important lucru pentru ei.

Apropierea de credinta si ducerea unei vieti cat mai linistite, pusa in slujba celor sfinte, este ceea ce cauta multi oameni. Altii prefera sa se imbogateasca, iar acesta este nivelul maxim pentru ei. Sa aiba cat mai multi bani, in rest nu-i mai intereseaza nici de familie, nici de prieteni, nici de lucrurile sfinte, nici de nimic. Daca au bani, sunt cei mai fericiti din aceasta lume, iar toate celelalte lucruri vin pe al doilea loc.

Altora le place sa ajunga la un nivel de cunoastere cat mai aprofundat, astfel isi dedica toata viata pentru a le face bine altora si astfel isi fac bine si lor. Astfel de cercetatori duc lucrurile inainte si contribuie serios la dezvoltarea acestei lumi. Altii nu sunt atat de destepti, insa au o inima mare si nivelul la care doresc ei sa ajunga, este acela al ajutorului neincetat, oferit celorlalti oameni. Acesti oameni sunt extrem de valorosi si de apreciati de catre toata lumea, pentru ca prin bunatatea lor se naste si mai multe bunatate.

Bunatatea lor se raspandeste peste toti si toate, facandu-i chiar si pe cei mai rai oameni sa-si reconsidere pozitia. Altora le place sa ajunga la un nivel superior al lucrurilor negative pe care le fac. Da, exista si astfel de oameni care isi dedica viata pentru a le face rau altora si care nu vor sa auda de bunatate, indiferent de cand de mult ai incerca sa-i schimbi. Astfel de oameni sunt evitati de catre toata lumea, pana la urma ajungand sa devina doar niste singuratici.

Insa cei mai multi oameni vor sa ajunga la cel mai mare nivel al dragostei. Dragostea este cea care ne uneste aproape pe toti, putini fiind cei ce i se impotrivesc. Avem nevoie de dragoste, asa cum avem nevoie de lumina soarelui, fiindca in lipsa acestor doua lucruri, inima noastra incepe sa inghete. Avem nevoie de caldura, oamenii au nevoie de un nivel cat mai ridicat de dragoste, pentru a putea avea acea energie necesara castigarii bataliei cu viata.

Viata fara dragoste este precum oceanul fara apa. Avem nevoie de cat mai multa dragoste, fiindca oricat de multa am avea, tot nu ne-am satura. Atunci cand vine vorba de dragoste, nu putem vorbi despre oameni nesatuli, deoarece cu totii cautam sa avem parte de cat mai multa, in cantitati cat mai mari. Dragostea este cea care ne alunga gandurile rele si care ne face sa spunem ca indiferent de cat de multe probleme am avea in prezent, ele vor deveni doar niste simple amintiri intr-un viitor cat mai apropiat.

Indiferent care este nivelul la care doriti sa ajungeti, sper sa aveti inima plina de dragoste fata de tot si toate

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *