Nu am neVoyo

Nu am neVoyo, că tot le plac lor jocurile de cuvinte. Pe la începutul anului a fost pus pe net un voucher, care-ţi asigura o luna de acces gratuit în site-ul lor.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dacă îţi tremura mâna şi adăugai voucher-ul de mai multe ori, aveai mai multe luni gratis. Aşa am ajuns să am un an de zile de Voyo (până la sfârşitul anului).

De câte ori am intrat pe site-ul lor?

De vreo maxim 5 ori şi asta pentru a vedea gale live de sporturi de contact. Serialele şi filmele de pe site-ul lor nu mă interesează.

De ce nu aş plăti aşa ceva ?

Pentru că live streaming-ul lor flash este mai slab calitativ decât cel mai prost sopcast piratat de pe net.

Mai ţineţi minte când a fost o gala K1 şi cei de la SportRo se lăudau că este prima transmisie live HD din România ?

Îmi plac sporturile de contact, aşa că am plătit un euro pentru a o vedea. Ziceau că pot ţine maxim 20.000 de clienţi. Am pierdut jumătate din gală pentru că nu au putut susţine traficul. Aş fi plătit şi mai mult, numai să o pot vedea.

Prin comparaţie, cel mai bun site de streaming din lume, în opinia mea, Ustream a ţinut peste 100 de mii de useri live, pe un singur canal, atunci când a aterizat (amartizat ??) roboţelul Curiosity pe Marte. Să nu mai spun că mai aveau şi alte mii de canale live, cu zeci, sute , mii de utilizatori şi ele.

Dacă aveam 100 de mii de useri în acelaşi timp pe un live streaming în România, cred că ne pica tot Internetul.

Şi alta tare: galele K1 erau oferite gratuit pe canalul oficial K1 de pe Ustream şi Voyo cerea bani pe ele. După vreo două gale oferite gratuit, cei de la K1 au blocat canalul, probabil la reclamaţia ăstora pentru că nu mai scoteau bani.

Ţinând cont de cele scrie mai sus, cum să dai bani pe aşa ceva ?

Mai facem nişte plângeri să închidem site-uri pentru piraterie, pentru că noi nu suntem în stare să oferim conţinut de calitate ?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *