Nu mai merg niciodata sa votez

nu mai merg niciodata sa votez

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am hotarat sa nu mai merg niciodata la vot, hotararea fiind luata de ceva timp, nu este una de moment. Desigur, as mai merge doar daca ar exista o lege in acest sens, adica sa te oblige, sub amenintarea unor sanctiuni.

Nu mai merg, pentru ca absolut toti politicienii sunt la fel, fara mici exceptii, fara nimic. Sa mergi si sa ii aprobi pe unii despre care esti sigur ca nu vor face nimic bun, stiind ca singura lor motivatie de a ajunge acolo este dorinta de putere si bani, inseamna sa fii naiv, iar eu nu mai doresc sa fiu catalogat in acest fel. M-am pacalit de mult prea multe ori, incat sa mai cad fix in aceeasi plasa ar insemna ca nu am invatat nimic. Dupa o varsta si dupa un anumit nivel de experienta, daca tot mergi pe acelasi drum infundat, naivitatea se transforma in altceva si chiar nu este cazul.

Nu am fost nici la alegerile pentru Primaria Capitalei, nu voi merge nici la urmatoarele . Pur si simplu nu imi pasa cine sunt candidatii si nici cine va iesi. Astea sunt discutii marunte, pentru cei carora le place sa-si dedice viata discutand in contradictoriu in favoarea unora carora nu le pasa de ei. Adica sa te bagi in mijlocul unei dispute, tinand partea unuia sau altuia despre care stii ca nu-i pasa de tine, ci isi urmeaza doar agenda personala sau de partid.

Nu am nimic impotriva oamenilor care considera ca este bine sa mergi sa votezi si chiar ii sfatuiesc sa o faca, daca ei considera ca pot schimba ceva, ca doar de asta se spune ca-i democratie pe la noi, insa asta-i parerea mea in acest moment: toti politicienii sunt la fel si nu merita atentia mea.

Sunt mult mai multe aspecte importante pe lumea asta de care trebuie sa am grija, pentru a-mi pasa de lucruri marunte si nefolositoare. Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat, nu pe ceea ce vor altii.

2 Comments

  1. Eu ma voi duce. Chiar daca sunt constient ca nu se va schimba nimic, dar face parte din democratie.

    Intai ar trebui sa ne schimbam noi, apoi si restul. Coruptie exista peste tot, dar poporul face diferenta sau cei mai vocali dintre ei.

    IN plus, eu am votat in 5 minute, la alte 5 minute de casa… de mers lejer. Eu zic ca nu e un efort prea mare.
    PS. Mi-am anulat votul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *