Nu s-a mai tinut Show Auto Moto 2016

Incepand cu anul trecut, pe langa Salonul Auto Moto care se desfasoara in fiecare primavara, a avut loc si un eveniment de toamna, pentru pasionatii sporturilor cu motor, intitulat “Show Auto Moto”.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Aflat la prima editie, cei care se ocupa de acest eveniment, au spus ca a fost un adevarat succes, deoarece au participat multi oameni.

Pot sa confirm ca au fost multi oameni la Show Auto Moto 2015 si chiar a fost un eveniment destul de reusit, daca as scoate din calcul acel gard mare care te impiedica sa vezi asa cum trebuie concursul de drifting.

Nu s-a mai tinut Show Auto Moto 2016

Pentru ca a fost un eveniment care a iesit bine, acesta trebuia sa se desfasoare si in 2016, in perioada 17-18 septembrie, daca ar fi sa ne luam dupa site-ul SAM.

Imi aduc aminte ca prima data am citit despre el pe site-urile de evenimente, asa ca l-am asteptat cu nerabdare, cu toate ca dupa editia de anul trecut s-au intamplat destule lucruri negative in viata mea.

Chiar si asa, am zis ca nu trebuie sa fiu superstitios, deci voi merge.

Am zis sa merg duminica, in ultima zi de concurs, pentru ca atunci sunt finalele la drifting, atunci este mai misto.

Sambata, m-am uitat peste tot pe Internet si nu am mai vazut nimic in legatura cu Show Auto Moto 2016, in afara de site-ul SAM, unde in continuare scria ca se va desfasura in perioada 17-18 septembrie, asa ca le-am trimis celor de la Salonul Auto Moto un e-mail, sa-i intreb daca se mai tine editia de anul acesta.

Mi-au raspuns abia azi, dupa ce ieri am fost degeaba pana in Piata Constitutiei, acolo unde niste baieti amenajau o scena pentru nu stiu ce concert. Nici vorba de Show Auto Moto 2016 in Piata Constitutiei.

La fel mi-a confirmat pe mail si Beatrice, de la SAM, ca editia din acest an a Show Auto Moto nu se va mai tine, insa si faptul ca se vor concentra pe Salonul Auto Moto 2017, din primavara anului viitor.

Habar nu am daca Show Auto Moto 2017 va avea loc sau nu, insa ar fi pacat daca nici cel de anul viitor nu se va mai tine, dupa ce spectacolul de anul acesta a fost anulat.

Este destul de aiurea sa astepti ceva mult timp si sa afli ca nu va mai fi. Sa afli live, la fata locului, pentru ca nimeni nu s-a deranjat sa scrie pe undeva, sau cel putin nu am vazut eu, ca Show Auto Moto 2016 a fost anulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *