Nyu Hateu – New Heart

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nyu Hateu New Heart

Nyu Hateu (New Heart) este un serial coreean de dragoste. De dragoste fata de oameni, de dragoste fata de o meserie care salveaza vieti, cea de chirurg cardiolog. Nyu Hateu (New Heart) este un serial coreean ce a fost lansat in luna decembrie, a anului 2007, si contine un numar total de 23 de episoade.

Nyu Hateu (New Heart) este despre realitatea cruda a zilelor noastre, cea in care tot mai putini medici aleg sa practice chirurgia toracica. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca respectiva ramura a medicinei este una deosebit de grea, fiind dese cazurile in care interventiile chirurgicale nu reusesc iar doctorii isi pierd pacientii pe masa de operatie. In plus, sansele de a iti putea deschide un cabinet particular in care sa profesezi, sunt aproape nule. Mai mult de atat, o astfel de operatie care poate dura cu orele si care implica multe riscuri, costa aproape la fel de putin precum una infinit mai usoara, mai lipsita de pericole si mai rapida. Bani putini, risc mare, o viata stresanta, acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care cei mai multi dintre viitorii medici aleg altceva.

Nu este si cazul personajelor noastre, el si ea, care au ales sa practice o meserie pe cat de plina de riscuri, pe atat de frumoasa si aducatoare de satisfactii. Lui nu i-a placut prea mult sa toceasca pe vremea cand urma cursurile facultatii de medicina, iar asta se vede din plin acum, cand ii lipsesc anumite cunostinte practice de care ar fi avut mare nevoie, mai ales ca este timpul sa se puna pe treaba.

Spre deosebire de el, ea a terminat facultatea cu note dintre cele mai bune, fiind prima persoana care a obtinut rezultate maxime la examenele de absolvire a scolii de medicina. Chiar daca ea are mult mai multe cunostinte teoretice decat el, asta insemnand ca ar trebui sa se descurce mai bine, ii lipseste, de asemenea, practica.

Din fericire pentru acestia, doctorul care trebuie sa ii invete practica este unul de renume, care chiar daca nu este multumit de ei, decide sa ii ia sub aripa sa. Nici nu avea alta posibilitate, ei fiind singurii doritori de a aprofunda chirurgia toracica.

Lucrurile se complica atunci cand in spital soseste un actor faimos, care are probleme cu inima. Toate acele probleme pe care le-a avut pana acum cu inima, nu vor insemna nimic in comparatie cu urmatoarele pe care le va capata in urma sederii sale in respectivul spital, atunci cand se va indragosti de tanara si isteata incepatoare in ale meseriei de doctor chirurg. Nu doar el se va indragosti de ea, ci si singurul ei coleg. Asa cum intotdeauna cand vine vorba despre alegeri sentimentale cheia se afla la ea, la fel se intampla si aici. Si trebuie sa aleaga, deoarece inclusiv inima ei are nevoie de tratamentul dragostei.

Nyu Hateu (New Heart) este un serial coreean despre o meserie pe cat de frumoasa, pe atat de grea, precum si in legatura cu frumoase povesti de dragoste intre persoane care nu par la prima vedere ca ar avea prea multe lucruri in comun. Nyu Hateu (New Heart) este despre oameni care salveaza vieti si care trebuie respectati pentru acest lucru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *