O să rămâi PROST când o să citeşti aşa ceva! Anunţul care a îndurerat o ŢARĂ întreagă!

femeie tigara

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

O să rămâi PROST când o să citeşti aşa ceva! Anunţul care a îndurerat o ŢARĂ întreagă!

Nici ei nu au crezut ce poate să li se întâmple! Dă click aici să vezi despre ce e vorba!

Senzaţional! Şoc! Decizia autorităţilor care te va afecta şi pe tine! Milioane de români vor avea de suferit!

Şi lista poate continua cu titluri la fel de idioate. Acesta este şi motivul pentru care am ales, anul trecut, să scot de la favorite site-ul Sport punct Ro, adică tăticul unor astfel de ştiri care sfidau orice logică a bunului-simţ. După ce că aveau un site plin de reclame, pe care până şi Adblock Plus făcea faţă cu greu în a le bloca, atunci când mai vedeai şi titluri de genu’, chiar că-ţi trecea tot cheful de a mai citi ştiri sportive. Titlul era cum era, însă următoarea problemă pe care o întâlneai când dădeai click pe el, era că nu prea avea legătură cu al său conţinut. Titlul + conţinutul = not love! De atunci, am mai intrat pe site-ul lor doar dacă nu am fost suficient de atent când am dat click pe alt site, care făcea trimitere către Sport dot Ro.

După ce i-am şters pe ei, i-am adăugat la favorite, în browser, pe cei de la Fanatik, care o vreme au stat liniştiţi, însă de la un timp, care coincide cu venirea unor ziarişti plecaţi de la Pro Sport, au început şi ei cu tot felul de titluri puse numai în ideea de a te face să dai click pe ele. De exemplu, titrează acum: “Veste EXCELENTĂ pentru Steaua! Sunt ca şi calificaţi!”. Ce-i de apreciat la cei de la Fanatik, pentru că trebuie să spunem şi despre lucrurile bune, este că-şi semnează fiecare articol. Mai rar vezi aşa ceva pe la noi, mai ales când scrii unele ştiri, pentru care ştii că te vei umple de respect.

Îmi doresc să-şi revină cei de la Fanatik, pentru că altfel vor avea fix aceeaşi soartă ca fraţii lor de gazetărie online. Sper să-i bată Horia Ivanovici cu o nuieluşă la fund.

Mai nasol este că nu prea ai de unde să alegi, deoarece există GSp, unde şi pe acolo mai vezi câte un articol răutăcios sau nişte titluri nepotrivite şi cam atât. Poate ar trebui să apară mai multe ziare online de sport, serioase, cu toate că este greu din cauza situaţiei financiare actuale.

Şi mai nasol este faptul că au adoptat şi alţii această modă, atât timp cât văd că treaba merge ca pe roate.

Nu vreau să fac pe lupul moralist. Cu toţii mai scriem, din când în când, câte un titlu mai special, pentru motoarele de căutare, pentru a-l face să pară mai interesant, pentru a-i face pe oameni să dea click pe el, pentru a avea vizitatori mai mulţi şi aşa mai departe, însă una este să “coafezi” treburile şi alta să îţi baţi joc de vizitatorii tăi, jignindu-le inteligenţa.

În încheiere, mai am o singură întrebare: aţi văzut ştirea în care milioane de oameni au stat cu sufletul la gură, în timp ce s-a petrecut DEZASTRUL?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *