Oamenii isi pot reveni si se pot transforma in bine

Oamenii isi pot reveni si se pot transforma in bine

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Am vazut cu totii oameni care au apucat-o pe o cale nu tocmai asa cum ar trebui, insa care mai tarziu s-au transformat in totalitate si au devenit niste oameni buni, desi pana atunci toata viata lor au facut numai fapte rele, unele de care le era rusine chiar si sa-si aminteasca, fara a mai fi nevoie sa vorbeasca despre aceste lucruri negative.

Ce-i impinge pe unii oameni rai sa devina niste oameni buni? Ce se intampla cu acesti oameni de isi doresc atat de mult sa se transforme in bine? Sa fie oare frica unei batraneti pe care o vor petrece singuri sau chiar realizeaza ca au infaptuit foarte multe lucruri negative pana atunci si ajung chiar sa le para rau, dorind oarecum iertare de la semenii lor? Este greu de raspuns unor astfel de intrebari, insa vom incerca sa gasim anumite lucruri relevante in legatura cu oamenii care s-au transformat in bine.

Pe langa oamenii care au reusit sa se indrepte, vor fi mereu unele persoane care vor face rau toata viata lor si nu au cum sa-i schimbi. Nici macar acei oameni nu doresc sa se schimbe, pentru ca ala este modul lor de viata. Altceva nu vor sa stie si nici macar nu incearca sa afle. Oamenii transformati in bine sunt acele persoane in care a mai ramas un putina omenie, al caror suflet nu a fost intunecat complet de gandirea total nepotrivita societatii moderne in care traim astazi.

Oamenii care s-au transformat in lucruri pozitive, au realizat ca nu pot continua asa la nesfarsit, doarece toate acele lucruri oribile pe care le-au facut, au inceput sa-i apese din ce in ce mai tare, exact ca un balon care se tot umfla si pana la urma se sparge. Acesti oameni care au ales pana la urma calea dreapta si buna, sunt unii care au dus o lupta interioara puternica si pana la urma au castigat batalia cea mai importanta: cu ei insisi. Oamenii care nu mai doresc sa fie rai cu ceilalti oameni, sunt cei care nu au fost dintotdeauna niste prezente negative, ci viata a fost atat de dura cu ei, incat au fost nevoiti sa-si modifice comportamentul si sa se transforme in adevarate bestii umane.

Unii oameni care au infaptuit anumite lucruri extrem de grave, poate au fost spalati pe creier de catre altii si pana si-au dat seama de manipularea care a avut loc asupra lor, a fost prea tarziu, asa ca au ajuns sa comita adevarate drame.

Asta pana au spus un mare stop, gata! De astazi nu mai doresc sa traiesc asa, ci vreau sa ma schimb, vreau sa nu ma mai las manipulat de nimeni, vreau sa iau eu hotararile, nu altii pentru mine. Astfel de oameni sunt de laudat, pentru ca poate multi dintre ei nici nu au avut alta cale pe care sa o aleaga, din cauza saraciei, a conditiilor de trai in care isi duceau existenta, a lipsei de educatie si asa mai departe. Este foarte usor sa manipulezi niste oameni lipsiti de scoala si tocmai pe asta se bazeaza manipulatorii.

Cu toate acestea, in lipsa unor alternative, oamenii care au reusit sa renunte la viata in pacat pe care o duceau, sunt cei mai de apreciat, pentru ca mai exista o sansa de indreptare pentru acestia. Nu este totul pierdut, inca poti sa renunti la ceea ce tu stii ca nu-i bine si la care esti impins de catre altii. Oamenii si-au dorit inca din cele mai vechi timpuri sa-si faca rau unul altuia, insa constiinta i-a indreptat catre calea buna si au ales sa traiasca in pace, decat in razboi.

Sper sa fiti cu totii niste oameni care fac numai bine in aceasta viata si niciodata rele, sau cat mai putine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *