Oamenii pot trece foarte usor de la dragoste la ura

Oamenii pot trece foarte usor de la dragoste la ura

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii au tendinta, de multi ori sa treaca de la o extrema la alta, de la dragoste la ura. Ne schimbam de multe ori opiniile, cu unele ocazii stim de ce face acest lucru, cu alte ocazii o facem fara rost, insa ideea principala este ca oamenii sunt schimbatori precum vantul.

Ceea ce astazi de ne face placere si ne aduce bucurie, maine poate fi ceea ce ne intristeaza si ne produce neplaceri. Se intampla de multe ori ca astazi oamenii sa simta o dragoste puternica, pentru ca maine, acea dragoste sa se transforme in ura. Si invers este valabil, atunci cand doi oameni se urasc de moarte, ca mai apoi sa ajunga sa transforme acea ura in dragoste. Asta se poate intampla din diferite motive, mai ales ca oamenii nici nu au nevoie de multe pentru a trece de la o extrema la alta.

Oamenii procedeaza astfel fiindca asa vor ei, pentru ca au aceasta libertate si pentru ca asta cred ca trebuie sa faca. De multe ori, dragostea se poate transforma in urma atunci cand sentimentele puternice de la inceput nu mai exista. De exemplu, atunci cand doi oameni se iubesc, iar unul dintre ei decide sa insele. Atunci, dragostea se poate transforma cu usurinta in ura, mai ales daca unul dintre cei doi iubeste cu adevarat, iar celalalt ii inseala asteptarile.

Ne este foarte usor sa trece de la o stare la alta, chiar daca ne este foarte greu sa depasim aceste momente. Oamenii se pot razgandi oricand, insa acele momente dintre diversele situatii sunt cel mai greu de trecut. O inima ranita nu poate fi reparata atat de usor, pentru a ajunge sa simta dragoste pentru o alta persoana. Unii spun ca iubim cu adevarat doar o singura data in viata.

Poate asa este, poate nu este asa, cert este ca ne e tare greu sa trecem peste astfel de momente dificile, cand dragostea este pusa sub semnul intrebarii, ca mai apoi sa se transforma in ura. Nu stiu daca ne place sa uram sau nu, dar multi oameni o fac, tocmai din cauza evenimentelor care se petrec in viata lor. Ne place sa ne indragostim, insa putem sa transformam toate acele sentimente de dragoste in ura, foarte usor, daca viata ne aduce in fata unor astfel de evenimente neplacute.

Oamenii au fost mereu nevoiti sa se intalneasca impreuna cu aceste sentimente, de dragoste si ura, chiar daca majoritatea dintre noi putem afirma cu mana pe inima ca ne dorim doar sa iubim, nu sa fim dusmanii nimanui. De multe ori, nu depinde doar de noi, fiindca nu poti sa te urasti pe tine insuti, decat daca ai anumite probleme, deci este nevoie de mai multe persoane in acest joc al dragostei si conflictelor generate de aceasta.

Dragostea nu face casa buna cu ura, pentru ca atunci cand exista iubire, nu poate exista si ceva rau. Dragostea trebuie sa ramana neatinsa de un asemenea sentiment, pentru ca atunci cand se intampla, se poate ajunge la adevarate tragedii, unele care pot marca vietilor oamenilor pentru totdeauna. Ne place sa ne gandim la noi ca la niste persoane bune, insa este nevoie si de anumite gesturi in acest sens, pentru a putea spune asa ceva cu adevarat.

Sper sa aveti mereu parte numai de dragoste si niciodata de ura!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *