Oare cat de bun va fi destinul meu?

Oare cat de bun va fi destinul meu

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cum va fi destinul meu? Oare va fi unul placut sau unul care va reprezenta o zbatere totala, fara prea multe rezultate. Cred ca destinul, viitorul, este ceea ce-i sperie cel mai mult pe oameni. Teama de a avansa in necunoscut, fara sa stii ce te asteapta, poate conduce inspre adevarate ganduri negre.

Oamenilor le place sa controleze ei lucrurile, sa fie stapani pe situatie, insa oricat de mult am incerca sa facem aceste lucruri, viitorul este extrem de imprevizibil. Nu putem sa-l controlam decat in mica masura, multe dintre situatiile cu care vom fi nevoiti sa ne intalnim, vor reprezenta o noutate pentru noi, una negativa sau pozitiva. Nu putem sa ne controlam destinul, nu putem sa imblanzim viitorul, insa ceea ce putem sa facem este sa ducem o viata asa cum trebuie, sa incercam sa ne cladim un drum frumos in viata, pentru ca astfel vor veni si multe lucruri bune.

Daca avem tot timpul o atitudine pozitiva, daca ne gandim mereu numai la lucruri frumoase, daca suntem niste persoane ambitioase si corecte, nu are cum sa ne fie rau. Daca suntem genul acela negativist, care este indreptat mereu catre a face rau, daca avem ganduri nu tocmai bune, daca suntem ingrijorati tot timpul atunci cand ne gandim la viitorul imediat, este posibil sa atragem chiar noi toate acele evenimente care ni se vor intampla. Trebuie sa gandim si sa actionam intr-un mod cat mai decent posibil.

Decenta este cea care ne impinge numai inspre lucruri frumoase si rezultate pe masura. Atunci cand suntem decenti in tot ceea ce face si ceilalti de pe langa noi se vor comporta la fel, in marea lor majoritate si este posibil sa reusim in tot ceea ce ne-am propus. Destinul tau va fi frumos, daca respecti regulile societatii in care traiesti si aici ma refer la cele care spun ca trebuie sa ai grija si de altii, nu numai de tine, ca nu trebuie sa fii egoist, ca nu trebuie sa fii o persoana rea, ca nu trebuie sa faci nimic din ceea ce ar aduce atingere celorlalti oameni. Nu ne plac regulile, insa asa trebuie sa procedam daca dorim sa ajungem sa ne mandrim cu viata noastra si nu sa plangem ca destinul nostru a fost unul crud.

Destinul tau va fi unul plin de fericire si impliniri, pentru ca stiu ca exista multa bunatate in oameni, desi de multe ori tindem sa exageram si sa spunem ca oamenii sunt rai, fiindca am vazut cativa dintre ei comportandu-se intr-un mod nu foarte placut. Nu este bine niciodata sa exagerezi, fiindca exagerarile conduc inspre erori mari, inspre a-i cataloga pe unii care nu au nicio vina, dupa comportamentul altora.

Oamenii sunt frumosi si sunt buni, indiferent prin cate neplaceri au trecut, daca isi doresc si ei sa fie asa. Puterea este in noi si numai noi putem sa alegem modul nostru de a ne comporta in societate. Se spune ca primesti ceea ce oferi si tu. Poate asa si este, tocmai de aceea noi trebuie sa ne comportam exemplar, sa dam dovada de mai multa intelegere fata de ceilalti, in viata de zi cu zi.

Putem sa realizam toate aceste lucruri, atat timp cat exista dorinta. Sper sa fiti cu totii niste oameni buni si sa aveti un destin cat mai fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *