Oare domnul Ioanitoaia imi citeste blogul?

Am stat mult pe ganduri daca sa scriu despre acest lucru sau nu, insa, pana la urma, m-am decis sa va povestesc ceea ce s-a intamplat zilele trecute, in legatura cu blogul domnului Ioanitoaia si al meu, fiindca discutam despre un gest care m-a deranjat.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In cazul in care doresti sa citesti stiri sportive, in Romania ai vreo doua posibilitati decente: Gazeta Sporturilor si Fanatik. Pe SportRo nu am mai intrat de anul trecut, din cauza titlurilor pe care le pun.

Ambele publicatii online, contin atat articole mai bune, cat si unele mai putin bune, atat gazetari care-mi plac, precum si unii pe care nu prea ii am la inima.

Referindu-ma strict la GSp, trebuie sa marturisesc faptul ca imi place cum scrie Cristian Geambasu. Are un condei tare iscusit si pare un om bun, echilibrat. De altfel, tatal meu imi spunea ca tatal lui Cristian Geambasu i-a fost profesor de muzica, in scoala generala si ca ii dadea nota zece din oficiu, pentru ca facea in paralel cu scoala normala si scoala de muzica.

De cealalta parte, nu prea sunt fanul domnului Ioanitoaia, nu pentru ca nu ar fi la fel de talentat, ci fiindca nu-mi place maniera acestuia de a vedea lucrurile. De multe ori, mi se pare ca scrie anti-Steaua si ca este mult prea echilibrat, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume. Oamenii echilibrati sunt de apreciat, insa, sunt unele momente cand trebuie sa lasi diplomatia de-o parte, mai ales ca lucrurile sunt cat se poate de clare. De exemplu, domnul Ioanitoaia a scris pe blogul dumnealui, ca Istvan Kovacs nu a luat niste decizii intentionate impotriva Stelei, in meciul de la Targu Mures, ci a lasat sa se inteleaga ca a fost vorba despre niste greseli… toate grave si toate indreptate impotriva unei singure echipe.

In astfel de momente, il prefer pe Horia Ivanovici, care chiar daca nu este stelist, este un om corect si a spus ceea ce trebuie dupa acel meci, aparand cel mai bine interesele Stelei. Mai bine chiar si decat unii dintre cei angajati sa faca acest lucru. La fel si Claudiu Vaiscovici, care este dinamovist, insa unul echilibrat si corect.

Ei bine, revenind la povestioara mea, citesc blogurile GSp si, din cand in cand, mai si comentez pe acolo.

Dupa meciul dintre Al-Hilal si Western Sydney Wanderers, returul finalei Ligii Campionilor Asiei, am scris rezumatul acestuia, la data de 2 noiembrie. In ziua urmatoare, a scris si domnul Ioanitoaia despre respectiva partida, pe blogul dumnealui. Ambele articole contin unele idei comune, insa nu am bagat prea tare de seama, in prima faza, pentru ca daca ne uitam ambii la acelasi lucru, mi se pare oarecum normal sa scriem treburi asemanatoare. Chiar ma bucuram ca, in sfarsit, exista o potrivire de opinii intre mine si domnul Ioanitoaia.

Dupa ce am terminat de citit articolul, am zis sa las si un comentariu relevant acolo, trecand si blogul meu in casuta creata special pentru acest lucru, cu link direct catre rezumatul meciului respectiv. Asta pentru SEO, fiindca este bine sa lasi linkuri in articole care au legatura cu lucrurile pe care le scrii si, in plus, iti pot veni vizitatori de acolo.

Ce credeti ca s-a intamplat?

Mi-a fost aprobat comentariul, insa cineva a editat mesajul si a sters linkul catre blogul meu.

comentariu blog ioanitoaia

Daca pana atunci au mai fost situatii cand nu au dorit sa-mi aprobe mesajele pe GSp, nefiind asta o probema, nu mi s-a mai intamplat niciodata, pe nicaieri, sa-mi editeze cineva mesajul si sa-mi stearga linkul catre blogul meu.

De ce ai proceda asa, mai ales ca linkul a fost lasat exact in casuta special creata pentru a face acest lucru, fiind vorba despre un blog (nume, adresa e-mail, linkul tau)?

Inteleg sa editezi site-ul unui comentariu, atunci cand acesta face trimitere catre un site d-ala cu multi de X sau catre unul care contine virusi, lucruri care ar dauna site-ului tau, insa nu este cazul cu al meu blog.

M-am gandit ca poate nu el modereaza acele comentarii si a fost vorba despre un angajat GSp mai zelos, care mi-a sters linkul pentru ca asa a dorit acesta sau o fi vorba despre vreo noua regula pe site-ul respectiv.

In ideea de a vedea daca asa este, am lasat inca un comentariu, de aceasta data pe blogul lui Cristian Geambasu, tot de pe GSp, unde am trecut iar link direct catre articolul respectiv.

De data asta, mi-a fost aprobat comentariul si linkul nu a mai fost sters.

comentariu blog ioanitoaia

Ciudat, nu-i asa?

Chiar daca nu sunt vreun mare fan Ovidiu Ioanitoaia, discutam despre un gazetar vechi si cunoscut, care realiza “Procesul etapei”, o emisiune frumoasa si care reprezenta “altceva” la momentul respectiv, asa ca as fi onorat daca mi-ar citi blogul.

Cu toate astea, mi-ar placea sa stiu si eu de ce mi-a sters linkul, sa nu mor necunoscator.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *