Oare exista viata de dincolo?

Oare exista viata de dincolo

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Unii spun ca exista si alta viata in afara de aceasta, altii ca nu. Deocamdata, este greu sa crezi in vreo varianta, atat timp cat nu exista dovezi clare. Imi plac lucrurile practice si care sunt dovedite. Pana acum, nu exista vreo dovada clara ca dupa ce murim mergem in alta lume, acolo unde facem nu stiu ce.

Asta inseamna ca iti vine greu sa crezi ca exista viata de dincolo, daca nimeni nu a reusit pana acum sa o demonstreze. Pana la viata de dincolo, asta daca exista asa ceva, trebuie sa ne gandim la aceasta viata si cum sa o facem cat mai frumoasa. Nu trebuie sa ne dorim sa murim cat mai repede, pentru a vedea daca exista ceva in alta parte.

Trebuie sa incercam sa ne facem aceasta viata cat mai buna, deoarece nu trebuie sa dai pasarea din mana, pe pasarea de pe gard. Viata noastra de acum reprezinta realitatea, reprezinta ceva cat se poate real, de veridic, indiferent ca este una foarte buna, sau una foarte proasta, care te face sa spui ca mai bine nu ar fi. Avem aceasta viata si trebuie sa stim sa o ingrijim, pentru a o face cat mai placuta. Pentru a avea o viata placuta, frumoasa, asa cum ne dorim, trebuie sa facem si noi lucrurile intr-un anumit fel.

Acest lucru presupune mai multa bunatate, mai multa libertate de miscare, ganduri mai frumoase si mai pozitive. Putem sa ne facem viata de pe aceasta planeta mult mai frumoasa, astfel incat nu trebuie sa asteptam dupa alta viata, pentru a putea fi cu adevarat fericiti. Trebuie doar sa vrem, avem nevoie doar de ambitie. Poate si de putin noroc, in anumite cazuri. Avem nevoie sa fim mai buni, in primul rand, pentru ca daca suntem un pic mai buni, atunci si lumea din jurul nostru incepe sa se schimbe.

Incepem sa-i schimbam si pe altii, sa schimbam lucrurile. Daca nu se pleaca de la bunatate, atunci este greu de crezut ca vom schimba ceva si vom visa in continuare la viata de dincolo, nestiind daca exista sau nu asa ceva. Bunatatea este primul lucru, iar dupa ea este ambitia. Ambitia de a te tine de cuvant, ambitia de a ramane bun, ambitia de a nu te schimba iar in rau, ambitia de a merge mai departe, atunci cand vezi cat este de greu si asa mai departe.

Este nevoie de ambitie pentru a reusi, pentru ca in lipsa ei nu poti sa faci nimic. Desigur, cateodata avem nevoie si de sprijinul celorlalti, mai ales daca acel sprijin este si el plin de intentii bune. Trebuie sa fim buni si avem nevoie de oameni buni in jurul nostru. Lumea noastra a devenit una din ce in ce mai rea si ne influenteaza si pe noi sa devenim la fel, in fiecare zi. Putem lupta impotriva acestei stari de fapt, asta daca dorim, daca vrem. Daca nu vrem, atunci o sa visam in continuare la lumea de dincolo, una care poate nici nu exista.

Inainte de viata de dincolo, trebuie sa ne gandim ca avem o viata aici, pe care trebuie sa o pretuim din toata fiinta noastra. Nu trebuie sa renuntam la ea, orice ar fi, oricat de greu ne-ar fi si oricat de mult ar dori unii sa facem acest lucru. Nu trebuie sa ne lasam influentati inspre a face lucruri rele.

Trebuie sa gandim singuri si sa luam doar decizii bune, care au legatura cu viata noastra actuala.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *