Oh My Ghost

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oh-My-Ghost

Fantomele sunt cat se poate de reale si traiesc printre noi, nu doar in casele parasite. Chiar daca nu oricine poate sa le vada, ele se afla in permanenta in jurul nostru. Asta este ceea ce poti afla urmarind Oh My Ghost, un serial coreean cu si despre fantome, persoane reale, intamplari amuzante si povesti de dragoste. Oh My Ghost a fost lansat in anul 2015, luna iulie, si contine un numar total de 16 episoade. Oh My Ghost mai este cunoscut si sub denumirea de “Love and Soul”.

Fantomele fac parte din viata noastra, si aici nu ma refer la figurat, adica la intamplarile nefericite ale existentei noastre, ci chiar la acele spirite care nu reusesc sa plece din aceasta lume, pana nu-si gasesc linistea. Asta este ceea ce poti vedea la inceputul acestui serial coreean: o fantoma care se plimba printre oameni, fara ca ei sa o observe, si care explica tot felul de lucruri in legatura cu existenta spiritelor.

Daca marea majoritate a oamenilor nu sunt capabili sa le observe, sunt si persoane care le vad. Una dintre acestea este si Na Bong Sun, o tanara care nu a trecut prin fantoma care se plimba pe strada, la fel cum au procedat ceilalti oameni care nu o vedeau, ci s-a oprit si si-a cerut scuze pentru ca era sa dea peste ea. Fantomei, Shin Soon Ae, nu-i vine sa creada ca exista cineva care o vede si, dupa momentul de uimire, se gandeste ca ar putea profita de pe urma acestei situatii.

Na Bong Sun poate sa vada fantome, deoarece mama acesteia a fost o faimoasa vrajitoare. Chiar daca poseda o astfel de putere, care te-ar duce cu gandul ca viata ei este una cat se poate de interesanta, nu-i deloc asa. Din contra. Bong Sun este o fata timida, care nu are absolut nici un prieten, tocmai din cauza felului ei de a fi. In plus, este si usor neindemanatica, chiar daca postul ei, cel de specialist in pregatirea sosurilor, ar presupune oaresce aptitudini.

Cu toate ca-i o persoana singuratica, asta nu inseamna ca nu are si ea visurile ei, ca nu-si doreste si ea anumite lucruri. Il place, in secret, pe unul dintre bucatarii-sefi faimosi ai Coreei de Sud, insa nu a avut niciodata curajul sa-i spuna lui Kang Sun Woo acest lucru.

Kang Sun Woo este o adevarata vedeta a bucatariei coreene, avand o multime de fani si multe admiratoare. Chiar daca s-a aflat de multe ori in preajma lui, nu a remarcat-o niciodata pe Bong Sun. Asta pana cand Bong Sun este posedata de catre fantoma respectiva, Soon Ae, una priceputa in a-i seduce pe barbati. Incepand cu acel moment, Bong Sun incepe sa-i atraga din ce in ce mai mult atentia lui Sun Woo, mai ales ca acum comportamentul ei este total diferit, mult mai placut si atragator pentru un barbat.

Chiar daca, deocamdata, Sun Woo inca nu a trecut peste despartirea de fosta lui iubita, nu-i poate rezista seducatoarei ispite care a aparut acum in lumea lui, desi ea fusese de mult timp pe langa el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *