Oita care se indreapta inspre prapastie

Ma simt precum o oita care se indreapta inspre caderea finala. Nu pentru ca sunt stelist, cu toate ca parca este mai bine sa ti se zica “oaie” decat “aurolac” ci din cauza faptului ca am vazut filmuletul de mai jos.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cautam ceva nou, pe YouTube, care sa se vada frumos si sa se auda bine. Asa am dat peste aceasta animatie, cu oita, care se numeste “Cosmos Laundromat”.

Este noua doar pentru mine, ca ea a aparut pe YouTube in 2015, fiind realizata in Olanda, de catre studioul Institutului Blender, din Amsterdam. Probabil, nu aflam nici acum de ea, daca nu era refacuta in 4K HDR si incarcata in octombrie, anul acesta, pe canalul “The HDR Channel”. La descriere este si fisierul original, care are 5,7 giga si pe care m-am incapatanat sa-l descarc, de pe Google Drive, cu toate ca stiam ca n-am nici hardware, nici software pentru a-l putea vedea. Al meu desktop e prea vechi pentru 4K, iar minunatul player Splash, prima versiune, nu stie acest format. A fost frumos sa-l descarc doar pentru a-l putea sterge.

Vizibil enervat ca nu pot sa vad oi in 4K, am incercat sa rulez vechiul executabil cu oite pe desktop, care fac tot felul de prostii.

Nu merge pe Windows 8, nici macar in “Compatibility mode”.

oita care manaca flori pe desktop

Am inceput sa zic “What the f**k, what the f**k!” mai ceva decat Francis.

Pe Windows 7 oitele ruleaza, asa ca puteti sa le vedeti mai jos, daca va era dor de ele. Au crescut floricele pe blogul meu.

oi care se joaca pe desktopoitele care se joaca pe desktopoi pe desktop vechi

Imi plac animatiile. Inclusiv cele scurte, marca Pixar aka Walt Disney. Le-am vazut pe toate, cred. Sa nu mai zic de “Puss in Boots: The Three Diablos”. Trei pisoi dragalasi, care in realitate erau niste adevarati dracusori, ce-l terorizau pe frumosul Motan Incaltat. Cum sa nu-ti placa pisicile, in general, si mai ales unele desenate atat de frumos?

De multe ori, animatiile sunt mai frumoase decat filmele clasice. Suntem copii toata viata, da? Iar baietii se maturizeaza oricum mai tarziu.

Revenind la oita noastra, pe care am vazut-o la calitate comprimata rau de YouTube, aceasta este singura, pe o insula ratacita pe undeva.

Cum nu sunt multe de facut pe un petic de pamant inconjurat de apa, Frank a zis ca-i cazul sa-si puna streangul de gat si sa tarasca dupa el un bustean, inspre destinatia finala. Simteam durere in ochii lui si dorinta de a o opri de tot. Cum se zice prin afara “O solutie permanenta, pentru o problema temporara”.

Cand era pe punctul de a-si duce la bun sfarsit planul, a aparut de nicaieri un speaker motivational, care i-a zis ca nu-i nevoie de o saritura cu punctaj maxim in apa sau stanca, ci de el.

“Lumea inca are nevoie de tine, Frank. Don’t do it, madar facar! Esti o oaie speciala!”.

Neincrezator, Frank i-a zis sa-si vada de treaba lui, ca nu-i vreo oaie iesita din comun(a).

Motivationalul i-a spus ca nu-i nevoie sa fie berbec, asa ca in loc de funie, i-a pus la gat o zgarda cu GPS, de ultima generatie.

Din momentul ala, Frank si-a dat seama ca-i pe bune si a inceput sa se simta special.

Bine, bine, dar cum se foloseste treaba asta pe care mi-ai atarnat-o la gat? Parca eram eu si un smartphone, cu niste timp in urma.

Straniu device! Nu a vrut sa-i spuna cum sa-l utilizeze. “O sa vezi tu!”.

Ah, ce animatie misto!

Doar ca de acolo am inceput sa nu mai inteleg lucrurile.

Ce naiba au fumat astia? Care-i secretul din gradina?

Daca mie imi venea sa pic in nas dupa primul trabuc, senzatie nasoala de ameteala, pe care nu mai vreau sa o experimentez, astia sigur au tras lucruri mult mai tari.

Ce cauta lana in masina de spalat? Este pe program special?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *