Ojakgyo Hyungjaedeul – Ojakgyo Family

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ojakgyo Hyungjaedeul Ojakgyo Family

Ojakgyo Hyungjaedeul (Ojakgyo Family) este un serial coreean de comedie, in care poti vedea de toate, de la o familie destul de numeroasa si speciala prin faptul ca ascunde multe secrete, atat dramatice cat si amuzante, pana la lupta apriga de a afla adevaruri din trecut, pentru a putea spera ca dragostea isi va putea produce efectele in viitor. Ojakgyo Hyungjaedeul (Ojakgyo Family) este un serial coreean ce a fost lansat in luna august, a anului 2011, si care contine 58 de episoade.

Ojakgyo Hyungjaedeul (Ojakgyo Family) este despre o ferma cu probleme de tot felul, in special legate de familia care o ingrijeste. Familia este compusa din bunica, patru nepoti si parintii lor. Cu totii au probleme, in special cei patru barbati. Cel mai mare dintre acestia, are un copil de care ii este rusine, deoarece este rodul dragostei dintre el si o filipineza. Al doilea traieste o adevarata drama din cauza faptului ca a fost parasit de catre prietena, cea pe care o iubea cu adevarat si ca a fost nevoit sa se casatoreasca impreuna cu o femeie bogata, pe care a lasat-o gravida chiar daca nu este indragostit de ea. Al treilea baiat este de fapt nepotul celor care l-au crescut ca si cum ar fi fost fiul lor. Ambii sai parinti au murit cand el era mic. Acum, lucreaza in calitate de detectiv, insa nu avea de unde sta stie ca aceasta munca ii va folosi tocmai pentru a putea avea si el o viata normala alaturi de persoana de care se va indragosti. Ultimul, dar nu cel din urma baiat al familiei, este un tanar caruia nu ii place scoala, in schimb este atras de femei si viata buna.

Cu atat de multe “calitati” pe care le au membrii acestei familii, era nevoie de o schimbare, de niste amuzament si voie buna. Toate aceste lucruri au venit, la pachet cu ea si cu alte drame si mai mari. Ea este o fata care provine dintr-o familie bogata, insa care se vede lipsita, dintr-o data, de sprijinul tatalui ei, pentru ca de al mamei vitrege nu prea a avut parte niciodata, aceasta fiind o persoana cum nu se poate mai egoista. Astfel, aceasta ajunge la respectiva ferma pentru a intra in posesia ei, deoarece are un contract care atesta faptul ca apartine tatalui ei, cel care a inchiriat-o familiei Ojakgyo pentru zece ani de zile, iar acel termen tocmai s-a implinit.

Din pacate pentru ea, contractul ii este furat de catre mama acelor baieti, iar ei nu ii ramane nimic altceva de facut decat sa se instaleze intr-un cort langa ferma, in speranta ca va reusi sa ii convinga pe cei de acolo sa-i inapoieze ceea ce i se cuvine, mai ales ca multi dintre componentii familiei ii sunt alaturi, mai ales tanarul detectiv. El s-a indragostit de ea si pentru a se putea casatori cu aceasta, trebuie sa dovedeasca faptul ca nu tatal ei i-a omorat parintele in accidentul de masina in care cel care l-a produs a fugit imediat de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *