Om de zăpadă abuzat

fete bete sexyCând ai de a face cu o glumă (camera ascunsă) în care apare un om de zăpadă, în interiorul căruia se află alt om pus pe speriat lumea, te-ai aştepta să vezi nişte reacţii amuzante din partea celor păcăliţi, care în primă fază au încercat să se fotografieze cu mascota, ca mai apoi aceasta să se mişte şi să-i facă să tresalte.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu la fel se întâmplă şi în această farsă, deoarece a avut loc în preajma St Patrick’s day şi cum nu există sărbătoare fără băutură, majoritatea celor care au abuzat sărmanul om de zăpadă aveau puţin sânge în mult alcool.

Sunt foarte sigur că toate acele domnişoare care au decis să se agite pe lângă omul de zăpadă, să-i frece şi să-i sugă morcovul, la propriu, sunt nişte fiinţe delicate şi foarte respectabile în viaţa de zi cu zi.

Alcoolul este de vină, deoarece reuşeşte să scoată la suprafaţă din om şi cele mai întunecate fantezii, timiditatea şi inhibiţiile fiind legate cu un lanţ gros, pe care este pus un lacăt mare şi sunt aruncate pe fundul oceanului, într-un cufăr ce nu poate fi deschis până când efectul euforic nu trece.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *