Omul este nervos

Omul este nervos

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Omul este nervos atunci cand este trezit din somn, atunci cand are de facut ceva important, atunci cand se cearta cu persoana iubita, atunci cand ii este foame, atunci cand nu reuseste sa realizeze un lucru, atunci cand este acuzat pe nedrept, atunci cand este pus in situatii pe care nu le-a mai intalnit si asa mai departe. Omul este nervos chiar si din senin, adica fara sa aiba un motiv serios pentru acea stare de neliniste. Suntem nervosi pentru ca asa este firea noastra, a oamenilor si acest lucru nu poate fi schimbat in totalitate. Evident, poti sa incerci sa te controlezi, insa sunt anumite situatii cand si cei mai calmi oameni isi pot iesi din fire si ajung sa regrete deciziile pe care le iau la nervi. Nervii sunt cei care ne pun in incurcatura de multe ori, pentru ca reusesc sa ne dea de gol in fata celor care stiu sa ne citeasca reactiile. Sunt semne clare cand un om este nervos, chiar daca acesta incearca sa se abtina si o persoana care ne cunoaste sau una antrenata, isi poate da seama imediat ca nu-i in regula ceva cu noi.

Daca am scris ca nu-i putem starpi in totalitate, putem macar sa ne incercam sa ne controlam, sa nu lasam nervii sa ne acapareze si sa ajungem sa nastem monstri. Nervozitatea excesiva este cauza multor rele care se petrec pe al nostru Pamant, insa ea poate fi temperata cu multa vointa si educatie. Atunci cand vrei sa faci ceva, poti realiza acel lucru. Chiar daca nu ne putem lupta cu reflexele noastre, in sensul ca tot se va vedea ca suntem nervosi, macar ne putem stapani de la a duce acea stare mai departe de atat.

Noi controlam nervii, nu ei pe noi. O persoana care arata ca se poate stapani, le transmite si altora, chiar si celor care incearca sa provoace, acea stare de calm si relaxare aparenta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *