Orange Marmalade

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Orange-Marmalade

Orange Marmalade este un serial coreean de fictiune, cu adolescenti, despre povestea de dragoste dintre un vampir si un om. Intre cei doi exista o atractie cum nu se poate mai mare, irezistibila, poate si pentru ca ambii au in comun foarte multe lucruri, desi natura lor ii desparte. Orange Marmalade a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine 12 episoade.

Despre Ma Ri ai putea spune, la prima vedere, ca-i o adolescenta precum toate celelalte, insa nimic mai neadevarat, deoarece aceasta nu-i om, ci vampir. Lucru care-i creeaza o sumedenie de probleme in relatiile cu ceilalti, asta chiar daca in urma cu vreo doua sute de ani oamenii si vampirii au semnat un tratat de pace. Acea intelegere chiar daca aduce liniste, nu-i poate face pe oameni sa nu le mai fie frica de ceea ce-i diferit fata de ei. Oamenilor le este si le-a fost intotdeauna teama de vampiri, asa ca prefera sa stea cat mai departe de acestia. La fel s-a intamplat si in cazul ei, atunci cand pana si cei mai buni prieteni ai acesteia au abandonat-o, in momentul in care au aflat ca este vampir. Nu doar ca au parasit-o, insa s-au si purtat cu ea cum nu se poate mai rau. Incepand din acel moment, Ma Ri a decis sa nu mai aiba incredere in oameni, indiferent care ar fi acestia. Nu mai doreste nici ea sa stea in preajma lor, mai ales din dorinta de a nu mai fi descoperita. Asta pentru ca s-a saturat sa tot schimbe scolile, asa cum s-a intamplat pana acum. Vrea sa termine liceul, iar cel mai recent transfer al acesteia vrea sa fie si ultimul. Pentru a reusi acest lucru, nu mai doreste sa-si faca prieteni, preferand sa stea tot timpul singura si sa nu discute cu nimeni. Din pacate pentru ea, asa cum se intampla de obicei, tocmai acest comportament secret este cel care-i atrage mai mult pe oameni, deoarece sunt curiosi si vor sa descopere ce se ascunde in spatele lui. La fel s-a intamplat si cu el, colegul ei de liceu, care se simte atras de ea. Si ea de el, de sangele lui.

El este un elev model, genul acela de baiat pe care orice mama si l-ar dori. Nu doar mamele, ci si toate fetele de la scoala. Se spune ca perfectiunea poate fi deranjanta, insa nu si in cazul lui. Invata cat se poate de bine, practica sport, iar manierele lui sunt unele dintre cele mai fine, acestea ajutandu-l si sa scape de ochii curiosi ai celorlalti. Asta pentru ca in ciuda faptului ca toata lumea il considera cel mai popular elev al liceului, Jae Min este un baiat destul de retras, la fel ca ea, caruia nu-i place sa vorbeasca foarte mult despre el. De fapt, nimeni nu stie prea multe lucruri despre viata acestuia, in afara de cele care sunt la vedere. Nu se stie de ce a renuntat la muzica, cea pe care o indragea atat de mult si nici durerea pe care acesta o poarta in suflet in fiecare zi. Jae Min are nevoie de cineva caruia poate sa-i spuna ce are pe suflet, care sa-l inteleaga. Astfel, acesta incepe sa se apropie din ce in ce mai mult de ea, mai ales dupa ce Ma Ri nu se poate abtine si-l musca de gat, mirosul sangelui lui fin fiind irezistibil.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *