Oricat de mult te zbati uneori, nu reusesti din cauza altora

Oricat de mult te zbati uneori, nu reusesti din cauza altora

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Oricat de mult te zbati uneori, gandurile si faptele tale de bine iti sunt alungate de catre altii. Unii fac asta din prostie, pentru ca si prostia face parte din aceasta lume, iar altii din rautate. Indiferent de motivul pentru care procedeaza asa, acestia sunt la fel de vinovati.

Sunt vinovati pentru ca incearca intotdeauna sa strice lucrurile pe care altii le construiesc destul de greu. Sunt vinovati pentru ca se gandesc doar la ei si la binele lor, nu la binele general. Sunt vinovati pentru ca au anumite rautati, care nu au legatura cu viata tuturor oamenilor, ci cu dorinta lor de razbunare pe anumite persoane. Sunt astfel de momente, cand nu prea poti sa faci mare lucru, ci doar sa asisti cum toata munca ta se duce pe apa sambetei, pentru ca unii distrug tot ceea ce ai facut tu bun.

Nu doar ca distrug, dar ii indeamna si pe altii sa procedeze asa. Cred ca ati avut de a face cu astfel de oameni, pentru ca ei sunt prezenti peste tot si singura lor menire este sa imprastie rautatea. O rautate care pana la urma se va intoarce si impotriva lor. Unii se cred imuni si sa pot juca aceste jocuri periculoase, pentru totdeauna, insa nu este chiar asa. Tot ceea ce se intampla la nivel national, ne va afecta si pe noi, fie ca suntem de o parte a baricadei sau de alta.

Nu doar ca ne va afecta si pe noi, dar si pe copiii nostri, pentru ca lucrurile care se petrec astazi, se vor rasfrange peste viitorul tuturor. Sunt unii oameni care chiar gandesc intr-un anumit mod si chiar daca acea cale este gresita, este dreptul lor, atat timp cat nu au o intentie clara de a face rau. Pe acestia poti sa-i sfatuiesti, poti sa incerci sa-i aduci pe calea cea buna. Sunt altii care ii influenteaza pe altii inspre lucruri negative, cu buna stiinta. Acestea sunt persoanele extrem de nocive pentru orice societate.

Aici nu mai este vorba despre alegerile fiecaruia, ci despre multa rautate, impletita cu sume de bani pe care acestia le primesc. Este vorba despre o rautate atat de adanca, incat le-a macinat de tot fiinta si nu mai pot vedea si calea cea buna, chiar daca o cunosc foarte bine. Sunt niste persoane de care trebuie sa te feresti intotdeauna, pentru ca ele nu pot fi prietenele nimanui. Astfel de oameni sunt atat de periculosi, tocmai prin faptul ca nu sunt prosti, ci extrem de inteligenti, doar ca-si folosesc aceasta inteligenta intr-un mod cat se poate de negativ, impotriva intereselor celorlalti oameni.

Gandurile de bine care sunt alungate de altii, nu mai pot fi aduse inapoi, mai ales daca discutam despre persoane care pot fi manipulate atat de usor. Ele ii vor crede intotdeauna pe cele care le vor raul, pentru ca nu mai reusesc sa gandeasca intr-un mod corect, din cauza faptului ca le-a fost injectat prea mult venin.

Astfel de persoane care manipuleaza, cred ca au toata lumea la picioare si mai cred ca oamenii de pe langa ele sunt doar niste simple marionete, pe care pot aplica acestea toate tacticile de manipulare pe care le-au invatat cu atat de mult drag. Trebuie sa gandesti intotdeauna singur si sa vezi ceea ce este mai bine atat pentru tine, cat si pentru ceilalti oameni si sa refuzi sa te lasi pacalit de altii.

Suntem oameni destepti, iar oamenii destepti nu se lasa manipulati!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *