P.N.L este în moarte clinică

scufundare

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

P.N.L este în moarte clinică şi cred acest lucru, nu numai prin prisma rezultatelor obţinute la alegerile pentru Parlamentul European, atunci când un candidat independent a strâns aproape jumătate din voturile pe care tu, ca partid, ai reuşit să le aduni, dar mă gândesc la toate deciziile neinspirate pe care le-au luat în ultimul timp.

Totul a început cu părăsirea unei alianţe, pe care mulţi oameni au votat-o, fără a oferi nişte explicaţii serioase şi credibile, într-un moment în care ţara noastră dădea unele semne că lucrurile încep să se mişte, să avem creştere economică, asta după dezastrul guvernării P.D.L.

A urmat acel episod incredibil, când preşedintele P.N.L, Crin Antonescu, ziua îţi dădea impresia că se luptă cu Traian Băsescu şi seara mergea la una mică, împreună cu preşedintele pe care majoritatea românilor au ales să-l demită. Recunosc, până la această întâmplare, îmi era simpatic Antonescu, însă nu poţi aprecia persoane care îţi lasă impresia că ar avea un comportament duplicitar.

În continuare, cei din P.N.L au venit cu măreaţa idee de a trece România la Ora Europei Centrale. Vă daţi seama ce preocupări mărunte au unii dintre membrii acestui partid? Am ajuns să avem toate lucrurile puse la punct în România, salariile românilor sunt corelate cu ale celor din vest, nivelul de trai la fel şi mai trebuie doar să ne ocupăm de fineţuri.

La final, ca o lovitură de graţie dată alegătorilor săi, a venit anunţul liberalilor prin care îşi manifestau intenţia de a trece P.N.L din A.L.D.E în P.P.E şi odată cu această mutare, revenirea la vechea dragoste: P.D.L.

Sunt curios, dacă făceau acest anunţ înainte de europarlamentare, oare câţi dintre alegătorii lor fideli îi mai votau?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *