Paesyeon Wang – Fashion King

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Paesyeon Wang Fashion King

Paesyeon Wang (Fashion King) este un serial coreean despre lumea designerilor vestimentari, a oamenilor care doresc sa reuseasca in domeniul modei. In ideea de a avea succes in aceasta lume in care concurenta este foarte mare, pasiunea pentru respectivul domeniu trebuie sa fie urmata de talent, creativitate si ceva resurse financiare. Problema apare atunci cand exista doar pasiune si talent, banii lipsind cu desavarsire. Paesyeon Wang (Fashion King) a fost lansat in anul 2012, luna martie, si contine 20 de episoade.

Paesyeon Wang (Fashion King) este povestea unei fete care a ramas fara sprijinul familiei sale, deoarece parintii ei au murit intr-un accident de masina. Astfel, ea a fost crescuta de catre o prietena de familie, care detinea impreuna cu parintii ei un magazin de haine. Asa a mostenit si ea pasiunea pentru moda, fiind un designer vestimentar foarte talentat, apreciat de catre persoanele care treceau pragul magazinului. Din nefericire pentru ea, prietena de familie care a crescut-o nu doar ca nu o are la inima, dar este si geloasa pe priceperea ei de a confectiona haine. Atat de geloasa, incat i-a ascuns scrisoarea pe care o primise din partea unei scoli de design din Statele Unite ale Americii, in care era anuntata ca a fost acceptata pentru a urma cursurile acesteia.

Daca aceste probleme nu erau de ajuns, in curand va avea parte si de altele, mult mai grave, atunci cand va fi aruncata in strada de catre mama vitrega, pe motiv ca ar fi vinovata de incendierea magazinului. Nu doar ca nu este vinovata, dar nu are absolut nici o legatura cu acesta. Mama adoptiva nu a vrut sa auda, observand oportunitatea perfecta de a scapa de ea.

Ceea ce pentru ea fusese pana atunci o viata destul de nefericita, chinuita, a devenit, dintr-o data, una si mai greu de suportat, deoarece nu mai are nimic, nici macar un loc unde sa stea. Nu stie cum sa procedeze in continuare, deoarece nu a mai fost intr-o astfel de situatie, insa realizeaza destul de repede ca are nevoie urgent de un loc de munca. Astfel, atunci cand observa o reclama destinata persoanelor care au nevoie de ajutor urgent, decide ca trebuie sa vada despre ce este vorba. Asa il intalneste pe el.

El este o om care a plecat tot de la zero, fiind pasionat, la fel ca si ea, tot de aceasta lume a designului vestimentar. Nu unul tocmai legal, deoarece copiaza modele de tinute ale unor branduri celebre, hainele fiind vandute intr-un complex comercial celebru al Coreei de Sud. Cu toate ca munceste destul de mult, nu o duce tocmai bine cu banii, fiind nevoit sa se imprumute de la un fost coleg de liceu, un om bogat, care activeaza in acelasi domeniu, insa la un alt nivel, si care nu prea il are la suflet.

Ambii se vor indragosti de ea, insa ea are ochi doar pentru unul dintre cei doi.

Paesyeon Wang (Fashion King) este o drama despre oameni care nu au avut parte in viata de cele mai favorabile conditii, insa care nu au incetat sa spere ca intr-o zi va fi mai bine pentru ei. Pana la urma, ambitia de care dau dovada ii va face sa reuseasca, din toate punctele de vedere, atat profesional, cat si sentimental.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *