Pareri comune sau pareri personale

Pareri comune sau pareri personale

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Din prea multa dorinta de a le face unora pe plac, multi oameni tind sa le adopte parerile, chiar daca acestea nu reprezinta suta la suta punctul de vedere si al lor, insa o fac din diferite motive. Unii oameni nu doresc sa-i supere pe cei din jurul lor, considerand ca o parere care ar fi total opusa fata de cea a familiei, a prietenilor, a iubitului si asa mai departe, i-ar indeparta de acestia sau ar avea repercursiuni pe care ei nu si le doresc. Altii fac toate aceste lucruri din interes, pentru ca a avea un punct de vedere comun cu al celui din fata lor le aduce anumite beneficii, fie ca este vorba de bani, de putere, relatii.

Altii dau impresia ca sunt pe aceeasi linie cu interlocutorii lor, din frica sau din lasitate, o parere opusa fata de anumiti oameni putand sa le aduca anumite suferinte fizice sau psihice. Altii o fac pentru ca acesta este caracterul lor, s-au nascut sa fie servili, sa fie servitori, si vor apela la orice mijloace pentru a-i face pe plac stapanului. Unii adopta parerile altora pentru ca isi doresc o schimbare, ei crezand ca aceasta va veni, chiar daca modul de operare al celor pe care ii aproba, nu reprezinta tocmai rezolvarea gandita si de ei.

Sunt si alti oameni pentru care parerile proprii sunt cel mai de pret dar, cadou, de pe acest Pamant si nu ar renunta la ele orice ar fi. Unii isi apara parerile personale pana la ultimele resurse, chiar daca asta ar insemna sa faca sacrificiul suprem. Ideile tale, ceea ce produci tu pentru binele acestei umanitati si multe alte lucruri, sunt gesturile care te definesc pe tine ca om unic si nu facand parte dintr-o multime mare care are un singur creier.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *