Partaj realizat ca la carte

Exact asta a facut un neamt, dupa ce s-a despartit de sotia sa, Laura: un partaj al bunurilor comune, realizat ca la carte.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Toate bunurile au fost impartite in doua, jumi-juma, intr-un mod cat mai corect, dupa care s-a incercat vinderea lor pe site-ul de licitatii eBay.

Bunuri, asta insemnand: televizor, masina, bicicleta, cutie postala, scaune, canapea, telefoane, casca motociclist, dulap, laptop, un maimutoi si asa mai departe.

Bine ca n-a fost si soacra prin preajma, sau ca n-au avut vreun catel. Sau, si mai rau, copii.

Dupa ce a publicat un videoclip pe YouTube (für laura), in care arata cum a decurs operatiunea cu impartirea acelor lucruri, neamtul a postat acolo si un link inspre licitatia de pe eBay, pentru cei interesati sa cumpere.

Am urmarit licitatia si, asa cum era de asteptat, mai ales ca nu vezi in fiecare zi asa ceva, toate bunurile s-au vandut ca painea calda. Asta pentru ca sunt dese cazurile in care povestea din spatele obiectului vinde mai mult decat obiectul in sine, iar colectionarii stiu acest lucru.

In urma cu noua zile, am realizat mai multe capturi de ecran ale respectivei licitatii de pe eBay, pe care le puteti vedea mai jos, pentru ca eram sigur ca va disparea destul de repede de acolo.

partaj bunuri comunepartaj bunuri comunepartaj bunuri comunepartaj bunuri comunepartaj bunuri comunepartaj bunuri comune

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *