Pasager motocicletă Suzuki GSX-R

Mereu am vrut să merg pe o motocicletă de viteză şi cum un amic tocmai şi-a cumpărat un motor Suzuki GSX-R, de 600 cc, l-am rugat să mă ia şi pe mine la o plimbare prin Bucureşti.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Experientă a fost fantastică, din punct de vedere al adrenalinei, dar una destul de neplăcută în rest, deoarece:

– nu ai de ce să te ţii. Nu poţi să-l iei în braţe pe pilot, pentru că în viraje rişti să-l tragi după tine, de pe motor. Trebuie să-ţi lipeşti mâinile de rezervorul de benzină, care nu are niciun mâner de care să te apuci. De la primele viraje în care s-a aplecat cu ea, am simţit cum stau să pic din moment în moment. L-am rugat, imediat, să nu se mai aplece atât de mult dacă nu vrea să mă culeagă de pe jos.

– acceleraţia este fantastică. Nu o să simţi aşa ceva în nicio maşină de serie, poate doar în super-maşini. Îţi dă impresia că o să zbori de pe ea în orice moment. A ajuns aproape instant la 140 (50 km/h, da ??? ) pe Ghencea.

– frâna este şi ea foarte eficientă. Simţeam la fiecare frânare mai puternică faptul că or să mi se spargă mâinile şi că o să intru cu ele prin rezervorul de benzină. Exact asta era senzaţia: fiecare muşchi mă durea.

– nu am închis viziera bine, în sensul că a mai rămas un mic spaţiu prin care intra aer la greu şi îmi făceau ochii precum un flipper.

– amicul meu avea un rucsac în spate, ale cărui curele îmi biciuiau neîncetat mâinile, deşi eu nu făcusem nimic

– când am văzut că începe să meargă printre maşini, pe Calea Crângaşi, am zis gata: închid ochii.

Îmi place viteza, dar pe patru roţi. Nu cred că o să mă mai urc prea curând pe vreun motor.

Mai jos puteţi vedea un videoclip care mie-mi place mult, cu un băiat plătit de BMW să se joace cu motoarele lor şi care ştie ce face:

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *