Paseuta – Pasta

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Paseuta Pasta

Paseuta (Pasta) este un serial coreean de comedie, unde umorul se impleteste perfect cu bucataria si dragostea. O dragoste destul de incurcata, mai ales ca situatiile nu sunt deloc clare in legatura cu cine iubeste pe cine si cine iubeste cel mai mult bucataria italiana, atat de mult incat isi doreste sa ajunga bucatar-sef. Paseuta (Pasta) este un serial coreean ce si-a facut debutul in luna ianuarie, a anului 2010, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Paseuta (Pasta) este despre o femeie care isi doreste cel mai mult in viata sa devina un bucatar-sef de renume. Pentru a ajunge chef, lucreaza momentan in cadrul unui restaurant cu specific italian. Lucreaza in acel loc de mai multi ani de zile, fiind convinsa ca datorita ambitiei ei va ajunge intr-o buna zi exact ceea ce spera de atat de mult timp, si anume bucatar-sef. Cum tocmai se fac schimbari importante in ceea ce priveste conducerea restaurantului, fiind angajat un nou presedinte, aceasta considera ca poate in sfarsit ii vor fi recunoscute si ei meritele, mai ales ca este o persoana care munceste din greu pentru a isi vedea visul implinit.

In continuare, noul presedinte, care de fapt este chiar proprietarul restaurantului, angajeaza unul dintre cei mai cunoscuti si buni chefi din Coreea de Sud, in incercarea de a isi revigora afacerea. Noul chef este pasionat de bucataria italiana si ii place sa se afle in preajma femeilor, dar nu in restaurantul unde lucreaza. Fiind un tip destul de misogin, crede ca femeile nu au ce cauta in bucatarie, asa ca le concediaza pe toate celelalte bucatarese. Chiar si pe ea, de mai multe ori. Cu toate acestea, nu este atat de usor sa scapi de ea, mai ales ca este genul de persoana pe care o dai afara din casa pe geam si intra pe fereastra.

Mai departe, visurile ei de a ajunge un bucatar-sef cunoscut incep sa se indeparteze si mai mult, atunci cand presedintele restaurantului mai angajeaza un chef, o femeie extrem de priceputa si ea in ale bucatariei. Ambii chefi se cunosc, de pe vremea cand invatau tainele artei culinare, in Italia, atunci cand ea l-a sabotat in cadrul unui concurs, pentru a-l castiga. El nu a uitat niciodata acest lucru, mai ales ca in afara de relatia profesionala pe care o aveau, acestia fusesera si iubiti. Astfel, intre cei doi putem vedea o rivalitate iesita din comun, din care ies scantei, fiecare dorind sa demonstreze ca este un bucatar mai priceput decat celalalt.

Singura care are de pierdut din toata aceasta situatie, pentru ca se simte complexata de bagajul de cunostinte pe care il poseda cei doi chefi, este chiar ea, cea care doreste sa ajunga si ea chef. Sau poate ca are doar de invatat de la cei doi, mai ales ca discutam despre unii dintre cei mai priceputi bucatari ai Coreei de Sud.

Indiferent daca va ajunge si ea chef, cert este ca evenimentele care se petrec in acest serial coreean sunt extrem de amuzante, mai ales daca ne gandim si la faptul ca proprietarului restaurantului ii place de aceasta, la fel si colegului ei mai priceput in ale bucatariei.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *