Pasionat de tehnologie? Mergi la IMWorld 2017! Creative Ones au site misto

Daca esti pasionat de tot ceea ce tine de tehnologia moderna, nu trebuie sa ratezi IMWorld 2017, care va avea loc in zilele de 4 si 5 octombrie, la Romexpo.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Maine incepe IMWorld 2017, cea mai mare expo-conferinta de IT si solutii digitale din sud-estul Europei. Daca doresti sa beneficiezi de cele mai noi informatii din lumea IT-ului, trebuie sa ajungi pe la Romexpo, in zilele de 4 si 5 octombrie.

Am aruncat o privire pe site-ul IMWorld (Internet Mobile World), care te anunta din prima ca trebuie sa te pregatesti de invazia digitala, alaturi de multe nume sonore din lumea buna a tehnologiei. Fiind pasionat de destule astfel de chestii, inclusiv de securitate informatica, l-am vazut pe acolo si pe Tink0de.

Puteti gasi pretul biletelor, care pornesc de la 15 euro, pe site-ul IMWorld 2017.

imworld 2017 romexpo invitatie

Chiar daca nu voi fi acolo, vreau sa-i multumesc lui Stefan Baratosi, de la Creative Ones, pentru invitatia “Digital Architect” oferita.

Nu stiam de Creative Ones, insa am intrat pe site-ul lor si este foarte misto. Cu greu ma da pe spate un site, insa al lor a reusit. Stiti ca nu sunt pasionat de bling-bling, ci de o incarcare cat mai rapida a blogului, pentru ca nici nu ma pricep la design, insa ei stiu chestia asta, precum si altele… fiind o agentie WEB completa.

De obicei, imi place sa critic si pun suflet in asta, daca ma deranjeaza ceva, doar ca site-ul Creative Ones este foarte tare.

Atunci cand alegi o firma de web design, sa-ti faca un site super, te uiti in primul rand la ce au ei pe acolo. Si au. Au un site care iti taie respiratia. L-am incarcat de cateva ori, m-am dat pe el un pic, pentru ca-i prea tare.

In caz ca as avea nevoie de cineva sa-mi faca un site misto, Creative Ones ar fi o optiune buna de luat in seama.

2 Comments

  1. Ne vedem de dimineata? ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *