Patru luni fara televizorul din camera

antena veche televiziune

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Au trecut patru luni si vreo cateva zile de cand n-am mai pornit televizorul din camera. Daca inainte il mai foloseam din cand in cand pentru a urmari cate un documentar sau canalele de muzica, acum a devenit pur si simplu un obiect inutil, un fel de piesa de mobilier pusa acolo doar in ideea de a fi, nu pentru ca-mi este necesara.

Daca vreau sa urmaresc programele vreunei televiziuni romanesti, desi nu stiu de ce as dori acest lucru, tinand cont de calitatea acestora, o pot face pe Internet. La fel si daca vreau sa ascult muzica sau sa vad vreun documentar. Singura lui utilitate ar putea fi pe post de monitor, dar nu am nevoie de asa ceva. Nu-mi este de folos, nici nu-i simt lipsa, asa ca as renunta definitiv atat la el, cat si la abonamentul de cablu, daca cel din urma ar depinde doar de mine.

De cealalta parte, am mai folosit televizorul mare, din sufragerie, cel care este conectat doar prin HDMI la un calculator, pentru a ma uita la filme sau competitii sportive, pe Internet.

Asta inseamna ca intr-o lume in care Internetul iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, privitul canalelor de televiziune, in mod curent, in special cele romanesti, nu reprezinta altceva decat o mare pierdere de timp, iar televizorul trebuie folosit in scopuri mai sanatoase.

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Noi nu mai avem. Am doar in sufragerie… dar nu m-a interesat prea mult. TV online consum… la greu, insa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *