Persevere, Goo Hae Ra

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Persevere-Goo-Hae-Ra1

Indiferent de domeniu, perseverenta te poate ajuta. Chiar daca nu-ti iese un lucru din prima, indiferent de cat de mult te-ai stradui, nu este nevoie sa renunti la gandul ca vei reusi, ci trebuie sa perseverezi pana cand vei ajunge la rezultatul pe care ti-l doresti. Persevere, Goo Hae Ra este un serial coreean despre visuri mari, care nu se materializeaza de prima data, ci dupa mai multe incercari si mai multi ani. Persevere, Goo Hae Ra a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si contine 12 episoade.

Persevere, Goo Hae Ra este un serial coreean despre o lume a muzicii frumoase, a dansului, precum si a persoanelor care doresc sa ajunga sa o cunoasca din interior. Pe langa muzica si dans, scenele din Persevere, Goo Hae Ra sunt acompaniate si de anumite efecte sonore haioase, in ideea de a amplifica partile comice ale acestui serial coreean.

Persevere, Goo Hae Ra este povestea unei fete de douazeci si unu de ani, pasionata de muzica si care doreste sa ajunga un star al industriei muzicale din Coreea de Sud, in ideea si de a face cunoscute compozitiile muzicale ale tatalui ei. Pentru a putea realiza acest lucru, singura portita mai accesibila de intrare in aceasta lume este un concurs muzical denumit Superstar K2. Doar pare mai accesibila aceasta cale, insa nu este, Hae Ra fiind nevoita sa treaca de auditii pentru a ajunge acolo.

Aceasta este partea cea mai grea, doarece Hae Ra este o fata emotiva, iar juriul concursului respectiv este unul destul de critic, comentand absolut tot ceea ce nu le place la un concurent, inclusiv felul in care arata, felul in care se comporta. Astfel, acestia au observat ca Hae Ra nu prea este increzatoare in fortele proprii, in ceea ce priveste infatisarea ei, mai ales ca si-a ascuns fata cu ajutorul parului. Chiar si asa, a reusit sa treaca mai departe, deoarece membrii juriului au considerat ca show-ul TV respectiv are nevoie de povestea ei.

Nu doar a ei, ci si a celor doi prieteni, din copilarie, pe care-i are, gemenii Se Jong si Se Chan, formand impreuna cu acestia trupa muzicala denumita “Perseverance”. Alaturi de acestia si inca trei persoane care li s-au alaturat in cadrul concursului muzical Superstar K2, au incercat sa faca tot posibilul pentru a iesi invingatori, insa nu au reusit, din cauza unei intamplari nefericite.

Peste ani, acestia s-au intalnit tot in conditii nu tocmai placute si au ajuns sa formeze iar acel grup muzical care ar trebuie sa le asigure intrarea in lumea mare a muzicii din Coreea de Sud.

Persevere, Goo Hae Ra este un serial coreean care contine multa muzica foarte buna, dansuri decente, precum si insemnate cantitati de umor, amplificate de acele efecte sonore haioase. Este o poveste despre reusita si oameni care nu se dau batuti niciodata, chiar daca nu reusesc sa ajunga din prima acolo unde isi doresc. Persevere, Goo Hae Ra este un serial coreean care incearca, si reuseste, sa te faca sa realizezi ca orice este posibil, atat timp cat iti doresti, cat ai ambitia necesara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *