Pianist

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Pianist

Pianist este un serial coreean despre oameni care se iubesc, dar nu stiu cum sa procedeze in legatura cu povestea lor de dragoste, din cauza faptului ca lumea in care traim se ghideaza dupa anumite reguli pe care le iau mult prea in serios, in loc sa-si vada de relatia lor. Pianist a fost lansat in anul 2010, luna noiembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

Ea este o femeie in jurul varstei de treizeci de ani, care se confrunta cu probleme de tot felul, atat in ceea ce priveste cariera, cat si viata personala. Este profesoara de muzica, suplinitoare, si nu se intelege bine nici cu directoarea scolii, nici cu elevii, cu totii considerand ca nu se pricepe la meseria ei. In mare parte au dreptate, deoarece chiar daca a fost un copil talentat la muzica, nu a putut sa studieze pianul asa cum si-ar fi dorit, din cauza situatiei financiare a familiei. A uitat multe lucruri, nu si-a mai dat interesul, intervenind si plafonarea.

Daca la scoala lucrurile nu merg foarte bine, avand contract de munca pe perioada determinata, care nici nu va mai fi reinnoit, nici in ceea ce priveste viata persoanala treburile nu sunt tocmai linistite. Asteapta de mult timp sa fie ceruta in casatorie de catre prietenul ei si chiar credea ca se va intampla acest lucru, atunci cand iubitul a invitat-o la o cina romantica, unde i-a oferit un cadou ce parea a fi inelul de logodna, doar ca atunci cand a deschis cutiuta, in interior se afla o pereche de cercei. Dezamagita si satula sa tot astepte, ia initiativa si-l intreaba despre casatorie, insa problema ar fi ca parintii lui nu o plac, acestia dorind ca fiul lor sa se casatoreasca impreuna tot cu o doctorita, la fel ca el, asa ca l-au trimis la o intalnire oarba.

Suparata de cele auzite, aceasta se desparte de iubitul ei, dupa o cearta mica, moment in care il intalneste pe el.

El repara piane, si nu doar ca le repara, ci stie si sa cante bine la ele, chiar daca nu are studii de specialitate. La fel ca si ea, nu a avut posibilitatea sa invete, din cauza problemelor financiare. Aceasta il roaga sa le repare si pe cele ale scolii, el accepta si astfel cei doi ajung sa petreaca ceva timp impreuna, ea observand imensul sau talent atunci cand vine vorba despre cantat la pian. De asemenea, observa si ca este o persoana buna, mult prea buna pentru lumea in care traim. Bun la suflet, insa mult mai tanar, acesta fiind si motivul pentru care aceasta incearca sa-l indeparteze de langa ea.

Chiar daca intre timp s-a intors si fostul prieten la ea, realizand cat a gresit pentru ca nu si-a dat seama la timp cat de mult o iubeste, dragostea ei nu poate merge decat inspre o singura persoana.

Care sa fie aceasta?

Pianist este un serial coreean sensibil, o drama in care oamenii sunt uniti de pasiuni comune si, mai ales, de dragoste.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *