Pierdut intr-o lume mult prea mare

Pierdut intr-o lume mult prea mare

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De cate ori nu v-ati simtit pierduti intr-o lumea mult prea mare pentru voi, fara repere de care sa va agatati si fara prea multe sperante ca situatia se va imbunatati in viitorul apropiat? Sunt singur ca de multe ori cu totii nu am gasit o cale pe care sa o parcurgem pentru a iesi din toata starea in care ne aflam si nici nu am zarit vreo urma de speranta, de incredere, in perioada imediat urmatoare. Atunci cand nu ai anumite obiective, anumite tinte de atins, incepi sa te simti izolat, de parca toata lumea ar lucra impotriva ta si privesti lucrurile ca si cum tu nu ai apartine acestei lumi, ca si cum o mare groapa te-ar fi inghitit si nu ai cum sa iesi din ea, ci doar sa te rostogolesti pe fundul ei si sa-ti plangi in palme de disperare, fara ca nimeni sa nu te auda, sa te ajute.

Trecem cu totii prin astfel de faze cand aceasta lume este mult prea mare pentru noi si simtim ca ne inghite fara a avea dreptul macar sa protestam, fara a putea sa spunem ca noi nu ne dorim asa ceva, ca noi vrem o cu totul alta infatisare pe care peisajul vietii noastre sa o capete si care nu seamana deloc cu aceasta care ne este oferita intr-un mod fortat.

Cand tristetea incepe sa ne apase prea mult, cand suntem pierduti in spatiu putem apela la ajutorul familiei, la ajutorul prietenilor sa ne ajute sa ne aduca inapoi cu picioarele pe pamant, sa ne regasim locul si spatiul pe care l-am pierdut. Insa cel mai mult conteaza si lupta noastra cu starile de depresie in care ne gasim de multe ori. Daca avem un psihic puternic putem trece foarte usor peste ele si ne putem regasi rapid linistea interioara atat de necesara pentru a putea continua.

Sper sa aveti cu totii destula forta sa treceti peste toate problemele pe care le intalniti in viata si la sfarsit sa radeti de ele!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *