Pinokio – Pinocchio

Pinokio (Pinocchio) este un serial coreean in care minciuna are picioare scurte si se transforma in tot felul de reactii ciudate, cum ar fi cresterea nasului sau aparitia sughitului fara oprire. Glumind sau nu, daca ar sughita toti oamenii care mint, poate am avea sansa de a trai intr-o lume mai sincera. Pinokio (Pinocchio) este un serial coreean care impleteste drama, cu romantismul si comedia, pentru a da nastere unor situatii de viata iesite din comun, pornind de la probleme pe care nimeni nu si le doreste pe parcursul existentei sale si ajungand iar la liniste sufleteasca, fericire si dragoste. Pinokio (Pinocchio) a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si contine 20 de episoade.Pinokio Pinocchio

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

In Pinokio (Pinocchio) este vorba, in primul rand, despre un baiat care avea tot ceea ce isi doreste un copil: o familie fericita, caldura sufleteasca. Din nefericire pentru el, toata bucuria unei copilarii fericite i-a fost furata atunci cand tatal sau, pompier fiind, a murit intr-un incendiu. La fel cum se intampla de obicei in astfel de cazuri, televiziunile au exagerat, in cautarea audientei, si au spus ca tatal acestuia, capitanul echipei de pompieri, nu ar fi murit, ci s-a ascuns pentru a nu raspunde de moartea colegilor sai. A fost de ajuns ca o reporterita sa emita aceasta impoteza si a fost preluata de catre toate celelalte televiziuni. Astfel, mama acestuia a cedat si ea psihic si a decis sa se arunce de pe o stanca in mare, impreuna cu el.

Mama nu a supravietuit, insa el a fost salvat de catre un om in varsta, care a crezut ca este baiatul lui care a murit cu mult timp in urma. L-a adoptat, i-a dat numele fiului decedat si l-a crescut alaturi de nepoata lui. Nepoata care nu poate sa minta, deoarece atunci vrea sa ocoleasca adevarul se da imedat de gol, pentru ca incepe sa sughita. Pinocchio era baiat si incepea sa-i creasca nasul atunci cand mintea, iar ea, fiind fata, nu se mai poate opri din sughitat daca incearca sa nu spuna adevarul.

Cei doi, “unchiul” si “nepoata” se intelegeau destul de bine, mai ales ca erau de aceeasi varsta, asta pana cand el a aflat ca mama celei pe care o place este reporterita pe care o considera vinovata de moartea familiei sale. A incercat sa se indeparteze de ea, insa nu a putut prea mult, mai ales ca era indragosit de aceasta. Daca el nu a putut, destinul a fost cel care i-a purtat pe cai separate, cel putin pentru o perioada, asta pana cand s-au reintalnit, deoarece ambii doreau sa devina reporteri.

Pinokio (Pinocchio) este o drama care contine si multe momente vesele, simpatica prin faptul ca nu-i cosmetizata, precum alte seriale coreene. Aici discutam despre realitate, o realitate dura, insa posibila. Pinokio (Pinocchio) este despre puterea de a ierta si de a intelege ca meseria poate sa te impinga sa faci anumite lucruri care nu te reprezinta. Tu nu esti asa, dar clipa te poate forta sa devii o cu totul alta persoana, chiar daca mai tarziu vei regreta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *