Pitch-black Darkness

Pitch-black Darkness

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Pitch-black Darkness este un serial coreean de actiune, despre un adolescent care se sinucide in conditii misterioase, fiind multe persoanele care incearca sa afle ceea ce s-a intamplat cu adevarat, care au fost cauzele care au condus catre o decizie atat de radicala. Pitch-black Darkness a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si contine un singur episod, fiindca apartine categoriei serialelor coreene speciale.

Noapte, vizibilitate redusa, un sofer pe o masina de transport in comun, iesirea dintr-un tunel, o persoana se arunca in fata autobuzului si moare. Soferul ajunge la politie, in stare de soc, fiind nevoit sa dea explicatii in legatura cu evenimentul tragic petrecut. Nu stie nici el prea multe, insa tot se simte vinovat de ceea ce s-a intamplat, mai ales cand a auzit ca baiatul respectiv a decedat. Apare in sectia de politie si mama baiatului, aruncand toata vina pe el, chiar daca singura lui culpa a fost ca s-a aflat la locul si momentul nepotrivit.

Fiind marcat de aceasta intamplare tragica, soferul este decis sa afle cauzele pentru care adolescentul si-a pus capat zilelor. Astfel, afla ca este posibil sa se fi sinucis din cauza faptului ca mai multi colegi de scoala isi bateau joc de el. Se intalneste cu unul dintre acestia, care ar fi fost capul rautatilor si incep sa se bata, el ajungand la politie, in arest, pentru ca a lovit un minor. Pana la urma scapa, sotia sa ajungand la o intelegere cu mama elevului batut, insa tot cauta sa se vada cu el, deoarece poate reprezenta cheia care sa dezlege misterul sinuciderii acelui baiat. Vrea sa afle ceea ce s-a intamplat, deoarece de la momentul la care s-a produs tragicul eveniment nu mai poate sa doarma, la munca are probleme, iar viata sa a devenit un adevarat cosmar.

Pana la urma afla ca batausul a fost cel mai bun prieten al celui care s-a sinucis, insa cei doi au ajuns sa se certe si lucrurile au devenit din ce in ce mai complicate, ajungandu-se la bataie si tradare. Tradarea a fost mai dureroasa chiar si decat bataia, pentru ca s-au spus lucruri pe care doar ei doi le stiau, care ar fi condus inspre o mare rusine pentru cel care si-a pierdut viata. Insa acele lucruri nu ar fi fost spuse daca ele nu ar fi existat, deci exista o persoana care le-a facut posibile.

Tinand cont de toate acestea, care sa fie principalul vinovat pentru moartea baiatului? Cine sa-l fi impins inspre o decizie atat de tragica? Sa fie mama acestuia, soferul sau prietenul lui cel mai bun?

Pitch-black Darkness este un serial coreean despre efectele grave ale unor hotarari de moment, care nu tin cont de faptul ca psihicul uman este destul de firav, acesta putand ceda oricand. Este vorba despre oameni care se gandesc mai mult la ei si mai putin la cei din jurul lor, indiferent daca acestia le sunt rude sau prieteni foarte buni. In orice caz, indiferent de situatie, recurgerea la acel gest extrem nu este o solutie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *