Playing Games

De cele mai multe ori ne place sa ne jucam de-a iubirea, insa vine o vreme cand trebuie sa o luam si in serios, altfel viitorul nu suna prea bine pentru noi. Nimanui nu-i place sa fie singur, chiar daca sunt oameni care afirma cu tarie ca le este mai bine asa. Nu le este bine, sunt doar anumite momente ale vietii. Playing Games este un serial coreean despre oameni care pe moment nu-si dau seama ca tocmai si-au gasit jumatatea, persoana potrivita, asa ca inca o cauta, apeland la tot felul de strategii, de joculete, pana cand, intr-un final, jocul ia sfarsit. Playing Games a fost lansat in anul 2014, luna martie, si contine un singur episod, facand parte din categoria „drame speciale”.Playing Games

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

El este un om calculat, inteligent, caruia ii place sa analizeze in profunzime persoanele din jurul sau, pentru a-si putea da seama ce fel de oameni sunt, pentru a-si putea face o parere despre acestia. Are suficienta experienta de viata pentru a face acest lucru, mai ales ca tocmai a implinit patruzeci de ani, o varsta care aduce cu ea mai multa intelepciune si cateva fire albe de par.

Tot uitandu-se la cei din jurul sau, in special la colegii de munca, observa suficiente situatii de viata care ii permit sa-si justifice singuratatea. Crede ca ii este mai bine asa, deoarece nu vrea sa ajunga precum colegul care-si insala nevasta, sau, si mai rau. Si mai rau insemnand sa aiba de a face cu o femeie la fel ca noua lui colega de munca.

Ea este genul acela de sefulet care se poarta urat cu subalternii, fiindca ii face placere, doreste sa-i umileasca si vrea sa avanseze pe nefericirea altora. Sunt dese momentele cand tipa la colegii ei, face crize de nervi si ii pune intr-o lumina proasta in fata sefilor mai mari. In general, se comporta precum o femeie, adica haotic. Cineva spunea ca pe femei nu trebuie sa le intelegi, ci trebuie sa le iubesti.

Asta ajunge sa faca si el, sa se indragosteasca de ea, doar ca pana atunci ii reproseaza comportamentul fata de colegi, fiind si el un fel de sefulet, doar ca unul mai decent. Ea nu intelege ceea ce el incearca sa-i transmita, pana in momentul in care un coleg pe care il umilise cu vreo cateva zile in urma, intr-o sedinta, face infarct si pleaca inspre locuri verzi si fara sefi. Saracul de el, a murit de inima neagra atunci cand a vazut ce scorpie de sefa are.

Ea se simte vinovata de moartea lui, ajutata si de cateva pahare de bautura, si aterizeaza la el acasa, direct in pat. Nu, nu va ganditi la prostii, fiindca au dormit in paturi diferite, deoarece cred ca el nu mai adusese niciodata acasa vreo femeie pana atunci.

Si uite asa mai trec ei prin cateva situatii dramatico-amuzante, care ii apropie si mai mult, pana cand isi dau seama ca nimic nu poate sta in calea fericirii lor.

Playing Games este un serial coreean care are de toate: momente comice, dramatice, sensibile, dragoste si actori care isi joaca bine rolurile, in special sefa cea rea si frumoasa, care ascunde o femeie inteligenta, pe care te poti baza o viata intreaga.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *