Pokemon Go este un joc pentru pokemoni

Pokemon Go este un joc pentru pokemoni

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu ma atrage, nu-mi place, tehnologia datului cu degetelul pe ecran si a statului toata ziua cu nasul in tableta sau in smartphone, insa am pe langa mine persoane din generatia mai tanara, care exact asta fac, asa ca am intrebat despre jocul care i-a acaparat pe multi: Pokemon Go.

Raspunsul a fost scurt, categoric, ceva de genul: Pokemon Go este o mare prostie. Nici vorba sa mai joace asa ceva, dupa ce a vazut despre ce este vorba.

Testat si abandonat. Asta pentru a nu fi pokemon, precum cei care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru jocul respectiv. Inainte, a fi “pokemon” nu era o caracterizare tocmai de lauda, ea fiind atribuita celor care se comportau intr-un anumit fel. Genul acela de oameni care fac tot timpul prostii, care sunt aiuriti si nu prezinta incredere. Acestia erau pokemonii lumii reale.

Daca sunt destui din generatia foarte tanara care cred ca Pokemon Go este o mare pierdere de timp, sunt si altii care considera ca este un joc benefic, deoarece a venit cu indemnul de a-i scoate pe oameni din case si a-i pune sa faca miscare.

Miscarea asta nu s-a terminat bine pentru unii, deoarece am vazut pe Yahoo News, zilele trecute, cum o femeie, pe la americani, a ramas agatata in copac si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a fi coborata de acolo. Evident, juca Pokemon Go.

Alte persoane si-au pus viata in primejdie, incercand sa prinda pokemoni in niste locatii unde existau semne mari de avertizare in legatura cu prezenta minelor de teren. Asta prin Bosnia.

Altii chiar au patit-o, jucand Pokemon Go, ajungand pe la spital deoarece au facut accident incercand sa vaneze pokemoni. Problema vine atunci cand nu iti faci rau doar tie, ci le faci si altora, care nu au absolut nici o vina pentru ca tie iti place un anumit joc si dependenta de el te impinge inspre decizii nu tocmai sanatoase.

Cred ca se va lasa cu procese din cauza jocului Pokemon Go, mai ales pe la americani, daca te gandesti ca nu cu foarte mult timp in urma o doamna in varsta de acolo a dat in judecata compania Apple, deoarece si-a rupt ea nasul in geamurile mult prea curate, ale sediului companiei din Statele Unite, pe care nu le-a vazut.

Multi cred ca poti detecta foarte usor o persoana care nu are treaba cu realitatea, daca joaca Pokemon Go sau nu. Acestia mai cred si ca din cand in cand mai este nevoie de cate o astfel de aplicatie, care sa-i mai rareasca pe cei care consuma oxigen degeaba.

La fel, sunt si multi oameni care considera Pokemon Go un joc nimerit, simpatic, proaspat, care aduce lucruri noi intr-o lume ce avea nevoie de asa ceva.

Personal, nici nu ma deranjeaza Pokemon Go, atat timp cat nu ma afecteaza cu nimic, nici nu pot spune ca ma impresioneaza cu ceva. Este dreptul fiecaruia sa joace fix ceea ce vrea, atat timp cat fac tot posibilul sa nu le incalce drepturile celorlalti, asa cum deja s-a intamplat in mai multe situatii.

Pokemon Go este un joc pentru pokemoni, evident, deoarece trebuie sa-i prinzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *