Politia si procesul verbal fantoma

eroare grava de sistem

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Zilele trecute, vin doi politisti la usa mea si imi aduc un proces verbal, in care scrie ca daca persoanele enumerate acolo ma contacteaza, sa anunt politia.

Ma uit ciudat la ei, ei se uita nedumeriti la mine.

Cand ii intreb ce legatura am eu cu niste oameni pe care nu-i cunosc, unii care au si niste nume dubioase, precum si cu toata aceasta situatie, politistii ridica din umeri si-mi spun ca ei doar mi-au adus procesul verbal, nu stiu despre ce este vorba, sa sunt la numarul de telefon de pe procesul verbal.

Sun si raspunde ea:

Ea: Trebuie sa sunati la sectia de care apartineti, adica acolo de unde au venit cei doi politisti.

Ma gandesc la faptul ca este vorba despre celebra tactica romaneasca, de a te pasa dintr-o parte in alta, pentru a scapa de responsabilitate, asa ca nu cedez.

Eu: Pai… pe procesul verbal scrie sa sun la sectia dumneavoastra.

Ea: Nu stiu despre ce este vorba, suna la supraveghere judiciara.

Sun acolo si raspunde un nene cam plictisit, care imi spune ca nici el nu stie despre ce este vorba si ca are treaba, sa-i las numarul ca o sa ma contacteze mai tarziu. L-am rugat sa nu uite si am inchis.

Este de apreciat faptul ca m-a sunat, asa cum mi-a promis, si mi-a spus ca tot nu a aflat despre ce este vorba, dar ca nu este neaparat necesar sa-i cunosc pe cei trecuti in procesul verbal, ca daca asa a considerat instanta, asa trebuie facut.

Nu am aflat nimic, asa ca am cautat pe Internet numele celor trecuti pe lista.

Se pare ca acestia ar avea legatura cu acelasi clan din care fac parte si cei care s-au batut in Plaza Romania.

V-am mai scris eu pe aici, ca prin 2008 s-au batut unii acolo si eu am fost la locul si momentul nepotrivit.

Ca orice persoana de bun-simt, nu am stat sa ma uit la unii care se bat, lucru care se poate vedea si pe camerele de supraveghere.

Pentru ca lucram acolo, politistii veniti la fata locului mi-au luat o declaratie, insa nu am putut sa-i ajut prea mult, nevazand ceea ce s-a intamplat, doar urmarile. Oameni cazuti pe jos, taiati, mult sange. M-au mai chemat o singura data, la Politia Capitalei, unde am declarat acelasi lucru, dupa care asta a fost tot. Uitasem de toata treaba.

Dupa ce a avut loc acel eveniment, am citit si eu pe Internet tot felul de lucruri in legatura cu acesta si cei despre care se crede ca au participat la el. Vad ca persoanele trecute pe procesul verbal pe care l-am primit, nu au legatura cu scandalul din Plaza, asa ca tot nu pot sa-mi dau seama de ce mi-a fost trimis.

De ce m-ar cauta niste persoane de a caror existenta nu stiu nimic si nici ele de a mea?

In fine, doar cei care l-au trimis cunosc acest lucru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *